TrustPort Tools 2016 16.0.2.5707

A TrustPort Tools egy speciális karbantartó szoftver, ami számos hasznos szolgáltatást biztosít. Tartalmaz végleges fájlmegsemmisítőt, titkosítási lehetőségeket, továbbá fájlkezelőt, amivel tömörített fájlokat is tudsz adminisztrálni. Magyar nyelvű.

A címben szereplő alkalmazás egy speciális Windows Tools, amivel biztonságosabbá teheted a számítógépedet. Illetve olyan funkciókat is a rendelkezésedre bocsájt a TrustPort Tools amivel privát jellegű tartalmakat semmisíthetsz meg.

A TrustPort Tools Letöltése után, a telepítés során opcionálisan kiválasztható, hogy mely kiegészítőkre tartasz igényt. Értelemszerűen a fölöslegeseket le is lehet tiltani.

Az alkalmazás indítása után egy egyszerű, egyben jól navigálható felhasználói felület fogad, közvetlenül itt választható ki minden olyan funkció amit futtatni lehet.

A TrustPort Tools karbantartás esetén törölni tudja a számítógép átmeneti könyvtárait ( Temp könyvtár ) így a korábbi munkamenet előzmények eltávolításával kevesebb információt szolgáltatsz ki magadról. Ha rendelkezel egy olyan fájllal, amit törölni szeretnél visszaállíthatatlan formában, akkor erre igénybe veheted a végleges fájlmegsemmisítő szolgáltatását.

Tartalmaz még egy alternatív fájlkezelő szolgáltatást, amivel akár fájlokat tudsz tömöríteni, vagy akár ki is csomagolhatsz meglévőket. Az extra opciók részeként létrehozhatsz titkosított meghajtókat ahol a privát jellegű fájljaidat tudod titkosítani.

A szoftver karbantartás esetén a privát megközelítést tartja szem előtt.

Minimális beállítást igényel, kizárólag azokat a lehetőségeket biztosítja ami mindenképp szükséges ezen a területen.

Privát jellegű karbantartási feladatokra használhatod még a Kcleaner, vagy a Glary Tracks Eraser nevű alkalmazást. Az utóbbi két alternatíva ingyenesen biztosítja a funkcióit.

A TrustPort Tools egyetlen felületen biztosít privát takarító, végleges fájlmegsemmisítő, illetve titkosítási feladatokhoz segédeket. Akik igényt tartanak rá, egy alapvető lehetőségeket biztosító fájlkezelőt is szolgáltat amivel fájlokat lehet tömöríteni, vagy kicsomagolni. Magyar nyelvű. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe.Mivel rengeteg hasznos funkciót biztosít, mindenképp érdemes kipróbálni.

TrustPort Tools

TrustPort Tools összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • privát jellegű munkafolyamatokhoz
 • Privát takarító
 • végleges fájlmegsemmisítő
 • beépített fájlkezelő
 • Fájlok kicsomagolásához, tömörítéséhez
 • Titkosított meghajtók létrehozásához
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.trustport.com/en/trustport-tools

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TrustPort Tools
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
16.95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Archiver 4.1002020-11-25 Alternate Archiver 4.100 (0)
  Az Alternate Archiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel rengeteg nélkülözhetetlen feladatot el tudsz látni. Lehet vele […]
 • SpeedCommander 19.10 Build 99002020-10-05 SpeedCommander 19.10 Build 9900 (0)
  A SpeedCommander segítségével könnyedén tudod mozgatni a fájlokat a gépeden, természetesen támogatja az FTP csatlakozási […]
 • WinNc 9.5.0.02020-09-25 WinNc 9.5.0.0 (0)
  A WinNc egy paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás, ami számos extra, igen hasznos funkciót biztosít. A fontosabb […]
 • Windows File Manager 10.1.4.02020-09-19 Windows File Manager 10.1.4.0 (0)
  A Windows File Manager egy fájlkezelő program amivel a meghajtón található tartalmak kezelése lehetséges. Támogatja a tömörített […]
 • EF Commander 20.062020-06-18 EF Commander 20.06 (0)
  Az EF Commander egy könnyed felépítéssel rendelkező paneles fájlkezelő alkalmazás, ami FTP kliensként is megállja a helyét. […]