BCWipe 7.01.2

A BCWipe egy speciális privát takarító szoftver, amivel pillanatok alatt törölni tudod a számítógépes tevékenységedhez tartozó munkafolyamat előzményeket. Ez a karbantartó tisztítja a böngészőket, a Windows átmeneti könyvtárait visszaállíthatatlan formában. Akár időzíthető is. Fájlmegsemmisítő funkcióval ellátva.

Egy igen speciálisnak tekinthető karbantartó alkalmazás a BCWipe, ami privát megközelítésből áll a feladathoz. A különlegessége, hogy a vele eltávolított munkafolyamat előzmények nyomait később semmilyen törölt adat helyreállító alkalmazással nem lehet majd visszaszerezni.

A BCWipe letöltése után a telepítéskor a licenc feltételek elfogadása és az alapvető információk megadásával a telepítés gyorsan véget ér, azonnal el is indítható.

A BCWipe kezelőszerve egyszerű, áttekinthető, jól navigálható elrendezéssel jellemezhető, ahol a fontosabb funkciókat, egy lenyíló menüben lehet elérni. Ezekre kitérve lehetőség van vele a böngészők előzményeit törölni, adott mappák tartalmát véglegesen megsemmisíteni, de ha egyszerűen arra lenne szükség, hogy a merevlemezen található üres helyet felülírd véletlenszerű adatokkal azt is rábízhatod. Az utóbbi opció a korábban törölt fájlok helyreállítását hivatott megakadályozni az illetéktelenektől.

Privát célokra használható Windows pucoló a BCWipe

Ha ezeket a feladatokat eddig rendszeresen végrehajtottad, nem akarod erre az időt vesztegetni, a BCWipe megoldásával saját időzítéseket is létrehozhatsz profil formájában. Így egyszeri konfigurációval teljesen automatikusan fogja azt elvégezni. A törlési metódusok végrehajtásához több eljárást is támogat, ezt maga a felhasználó választhatja ki a közvetlen futtatás előtt. A szoftver ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe, illetve Magyar nyelvi támogatást nem kapott.

Privát takarítóként használhatod még az R-Wipe&Clean-t, vagy a Wipe nevű szoftvert, ami igen népszerű a saját területén.

A BCWipe egy alternatív karbantartó szoftver, ami a futtatásakor a privát szféra megőrzését tartja szem előtt. Egyszerű használni, ideális végleges fájlmegsemmisítéshez, illetve a böngészők tisztításához is. Mivel rengeteg hasznos funkciót biztosít, mindenképp érdemes kipróbálni azok számára akik ezekre a lehetőségekre keresnek programot. 

BCWipe

BCWipe Összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • privát takarító
 • több törlési metódust támogat
 • böngésző tisztító
 • időzíthető
 • merevlemez üres helyének véletlenszerű adatokkal való felülírásához
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.jetico.com/products/personal-privacy/bcwipe

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
BCWipe
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,95 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wipe 2021.052021-03-24 Wipe 2021.05 (0)
  A Wipe egy speciális privát takarító, karbantartó szoftver, amivel nem csak a böngészők előzményeit lehet törölni, hanem az egyéb […]
 • KCleaner 3.8.12021-04-16 KCleaner 3.8.1 (0)
  A KCleaner egy korszerű technológiával használható rendkívül hatékony privát takarító szoftver ami nem csak hogy biztonságosabbá […]
 • KCleaner Portable 3.8.12021-04-16 KCleaner Portable 3.8.1 (0)
  A KCleaner Portable egy telepítés nélkül használható Windows pucoló szoftver, ami takarítja a böngészők előzményeit, illetve a […]
 • R-Wipe&Clean 20.0 Build 23142021-04-13 R-Wipe&Clean 20.0 Build 2314 (0)
  Az R-Wipe&Clean egy igen fejlett opciókkal felszerelt privát takarító alkalmazás, amivel nem csak az operációs rendszer használata […]
 • PrivaZer 4.0.212021-04-02 PrivaZer 4.0.21 (0)
   A PrivaZer egy ingyenes nyomeltávolító alkalmazás, segítségével a böngészési előzményeink, a Windows által visszahagyott nyomok […]