Wipe 2021.05

A Wipe egy speciális privát takarító, karbantartó szoftver, amivel nem csak a böngészők előzményeit lehet törölni, hanem az egyéb korábban telepített alkalmazások, illetve a Windows által visszahagyott Log naplókat, érvénytelen regisztrációs bejegyzéseket. Helyfelszabadításhoz is… Kifejezetten egyszerű használni, Magyar nyelven is tud.

A Windows teljesítményének a megőrzéséhez, a privát előzmények törléséhez kifejezetten ideális és egyszerű megoldást biztosító profi karbantartó szoftver a Wipe.

Egyetlen felületen az összes fontosabb területet át tudja vizsgálni ami szemetelődésre hajlamos, az egyik legalaposabb a kategóriájában.

A Wipe telepítésekor mód van arra hogy a fejlesztő termékei közül további kiegészítőket töltsünk le és adjunk hozzá a rendszerünkhöz, ez természetesen nem kötelező, kézzel választható ki.

Hely felszabadítási feladathoz is profi a Wipe

A Wipe első indítását követően automatikusan lefut a keresés, az eredményeket egy áttekinthető listán lehet megtekinteni, még a törlés előtt kiválasztható, hogy mit semmisítsen meg és mi kerüljön kizárásra. A Wipe fel tudja kutatni az összes korábban telepített alkalmazás által visszahagyott előzményeket, természetesen ez böngészőknél is biztosított, támogatja a Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome böngészőket. Ezen a területen tudja üríteni a gyorsítótárat, törölni a nyomkövető sütiket, gyorsítótárazott Flash tartalmakat.

A rendszeren belül egy kattintással távolíthatóak el a log fájlok, korábbi vágólap előzmények. A haladók számára a beállítások menüpont alatt további finomhangolási opciókhoz lehet hozzáférni, de ezeket az értékeket nem fontos módosítani, hisz gyári paraméterekkel is optimális eredményt biztosít. Közvetlenül itt van még arra mód, hogy törlési eljárást válasszunk, ezzel gátolván meg az esetleges adat helyreállítás lehetőségét. Tökéletes segítség helyfelszabadításhoz is. Profi privát takarító.

Funkcionálisan merőben több lehetőséget biztosít a CCleaner karbantartójától, Ha az alaposságát nézzük, a Privacy Eraser Free megoldásával lehetne összehasonlítani. Ezek a programok karbantartóként is választhatóak.

A Wipe lehetőséget biztosít, hogy akár egy kattintással jelentős helyet tudj felszabadítani a merevlemezen, illetve az adatvédelmi kockázatokat esetlegesen magában hordozó fájlelőzményeket törölni lehessen. Mivel Magyar nyelven is tud, kezdőknek ajánlott. Ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe.

Wipe

Wipe összefoglaló:

 • Karbantartó, privát takarító alkalmazás
 • böngészők takarítása
 • választható törlési módszer
 • Akár egy kattintásos használat
 • helyfelszabadításhoz
 • Log fájlok törléséhez
 • Magyar nyelv
 • próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://privacyroot.com/software/www/en/wipe.php

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Wipe
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
14,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BCWipe 7.022021-09-30 BCWipe 7.02 (0)
  A BCWipe egy speciális privát takarító szoftver, amivel pillanatok alatt törölni tudod a számítógépes tevékenységedhez tartozó […]
 • R-Wipe&Clean 20.0 Build 23352021-10-18 R-Wipe&Clean 20.0 Build 2335 (0)
  Az R-Wipe&Clean egy igen fejlett opciókkal felszerelt privát takarító alkalmazás, amivel nem csak az operációs rendszer használata […]
 • Privacy Eraser Free 5.16.3.40322021-10-15 Privacy Eraser Free 5.16.3.4032 (0)
  A Privacy Eraser Free egy igazán sokoldalú rendszerpucoló program, ami speciális eszközökkel van ellátva karbantartáshoz. Pucolja a […]
 • PrivaZer 4.0.312021-10-02 PrivaZer 4.0.31 (0)
   A PrivaZer egy ingyenes nyomeltávolító alkalmazás, segítségével a böngészési előzményeink, a Windows által visszahagyott nyomok […]
 • Glary Tracks Eraser 5.0.1.2142021-09-27 Glary Tracks Eraser 5.0.1.214 (0)
  A Glary Tracks Eraser egy fejlett rendszerpucoló szoftver, amivel többek között a böngészők előzményeit tudod eltávolítani. Alapvető […]