SBCleaner Free Edition 4.1.1

Az SBCleaner Free Edition segít törölni azokat a fájlokat a számítógépedről, amik már fölöslegesnek tekinthetőek, csak az értékes helyet foglalják. Az alábbi Free alkalmazás, karbantartó és privát takarító is egyben. Takarítani tudja még a RAM-ot, eltávolíthatóak vele a duplikátum fájlok, tartalmaz még fájlmegsemmisítőt, jelszógenerátort is.

Ha egy olyan alkalmazást szeretnél választani a számítógéped karbantartására, ami az adott feladatkörön kívül más igen hasznosnak tekinthető szolgáltatást is biztosít, akkor az SBCleaner Free Edition hamar el fogja nyerni a tetszésedet. Maga a szoftver több mint egy átlagos karbantartó.

Az SBCleaner Free Edition alkalmas, hogy fel tudd kutatni azokat a fájlelőzményeket, amik a PC használata során halmozódtak fel és azoknak érdembéli hasznuk nincs. Takarítani tud a böngészők után, a Windows által visszahagyott Log fájlok felkutatására is képes. Az SBCleaner Free Edition karbantartója biztosít még egy RAM optimalizálót, amivel erőforrást lehet felszabadítani a hasznos programjaid számára. Véglegesen, visszaállíthatatlanul törölhető a merevlemez azon területe, ami jelenleg üres, így a korábban törölt tartalmak visszaállításának a kockázata minimalizálható. Ha pedig valamit úgy szeretnél törölni, hogy azt később senki se tudja visszaállítani a „File Shredder” opciójára van szükséged.

Mivel a többször is előforduló fájlok sokszor jelentős helyet tudnak elfoglalni a hasznos tárterületből, érdemes erre a területre is odafigyelni. Természetesen erre is biztosít külön funkciót.

Ideális még hogy megfelelő erősségű jelszavakat tudj generálni, itt szinte bármilyen karakter rendelkezésre áll. Az SBCleaner Free Edition „Tools” opciója alatt át lehet tekinteni az aktuálisan futó folyamatokat, szolgáltatásokat. Ha szükséges le is állíthatóak.

Ha egy már használaton kívül eső szoftvert akarnál eltávolítani, Uninstallálni is képes vagy néhány lépésben. A „Toolbox” menüponton belül néhány Windows beállításhoz lehet hozzáférni közvetlenül, ahol testre lehet szabni az operációs rendszert.

Szintén ingyenesen használható karbantartó szoftver a CCleaner, amiből telepítés nélküli változat is létezik. Szintén több feladatot is ellátni képes rendszer optimalizáló program a System Cleaner az automatikusan induló folyamatok is áttekintésére is megfelelő.

Az SBCleaner Free Edition egy multifunkciós karbantartó szoftver, ami a szóban forgó feladatokon kívül számos más hasznos szolgáltatást is biztosít.

SBCleaner Free Edition

SBCleaner Free Edition összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SBCleaner Free Edition
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Secure Eraser Standard Edition 5.0002016-02-10 Secure Eraser Standard Edition 5.000 (0)
  A Secure Eraser Standard Edition egy a PC karbantartására és privát takarítására alkalmas program. Ez a Free alkalmazás tisztítani […]
 • BCWipe 6.09.42017-05-18 BCWipe 6.09.4 (0)
  A BCWipe egy speciális privát takarító szoftver, amivel pillanatok alatt törölni tudod a számítógépes tevékenységedhez tartozó […]
 • TrustPort Tools 2016 16.0.2.57072016-11-17 TrustPort Tools 2016 16.0.2.5707 (0)
  A TrustPort Tools egy speciális karbantartó szoftver, ami számos hasznos szolgáltatást biztosít. Tartalmaz végleges […]
 • Ace Utilities 6.3.02016-09-22 Ace Utilities 6.3.0 (0)
  Az Ace Utilities egy Windows tisztítási feladatokat ellátó program, amivel a legjellemzőbben szemetelődő területek rakhatóak rendbe. […]
 • Synei PC Cleaner 2.02016-08-22 Synei PC Cleaner 2.0 (0)
  A Synei PC Cleaner egy kis méretű, megbízható Windows tisztító program, ami rendkívül rugalmasan kezelhető. Karbantartás során […]