SBCleaner Free Edition 4.1.1

Az SBCleaner Free Edition segít törölni azokat a fájlokat a számítógépedről, amik már fölöslegesnek tekinthetőek, csak az értékes helyet foglalják. Az alábbi Free alkalmazás, karbantartó és privát takarító is egyben. Takarítani tudja még a RAM-ot, eltávolíthatóak vele a duplikátum fájlok, tartalmaz még fájlmegsemmisítőt, jelszógenerátort is.

Ha egy olyan alkalmazást szeretnél választani a számítógéped karbantartására, ami az adott feladatkörön kívül más igen hasznosnak tekinthető szolgáltatást is biztosít, akkor az SBCleaner Free Edition hamar el fogja nyerni a tetszésedet. Maga a szoftver több mint egy átlagos karbantartó.

Az SBCleaner Free Edition alkalmas, hogy fel tudd kutatni azokat a fájlelőzményeket, amik a PC használata során halmozódtak fel és azoknak érdembéli hasznuk nincs. Takarítani tud a böngészők után, a Windows által visszahagyott Log fájlok felkutatására is képes. Az SBCleaner Free Edition karbantartója biztosít még egy RAM optimalizálót, amivel erőforrást lehet felszabadítani a hasznos programjaid számára. Véglegesen, visszaállíthatatlanul törölhető a merevlemez azon területe, ami jelenleg üres, így a korábban törölt tartalmak visszaállításának a kockázata minimalizálható. Ha pedig valamit úgy szeretnél törölni, hogy azt később senki se tudja visszaállítani a „File Shredder” opciójára van szükséged.

Mivel a többször is előforduló fájlok sokszor jelentős helyet tudnak elfoglalni a hasznos tárterületből, érdemes erre a területre is odafigyelni. Természetesen erre is biztosít külön funkciót.

Ideális még hogy megfelelő erősségű jelszavakat tudj generálni, itt szinte bármilyen karakter rendelkezésre áll. Az SBCleaner Free Edition „Tools” opciója alatt át lehet tekinteni az aktuálisan futó folyamatokat, szolgáltatásokat. Ha szükséges le is állíthatóak.

Ha egy már használaton kívül eső szoftvert akarnál eltávolítani, Uninstallálni is képes vagy néhány lépésben. A „Toolbox” menüponton belül néhány Windows beállításhoz lehet hozzáférni közvetlenül, ahol testre lehet szabni az operációs rendszert.

Szintén ingyenesen használható karbantartó szoftver a CCleaner, amiből telepítés nélküli változat is létezik. Szintén több feladatot is ellátni képes rendszer optimalizáló program a System Cleaner az automatikusan induló folyamatok is áttekintésére is megfelelő.

Az SBCleaner Free Edition egy multifunkciós karbantartó szoftver, ami a szóban forgó feladatokon kívül számos más hasznos szolgáltatást is biztosít.

SBCleaner Free Edition

SBCleaner Free Edition összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SBCleaner Free Edition
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Slim 5.85.91702021-09-14 CCleaner Slim 5.85.9170 (2)
  A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver […]
 • HDCleaner 2.008 Beta2021-09-13 HDCleaner 2.008 Beta (0)
  A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a […]
 • Weeny Free System Cleaner 1.52021-05-17 Weeny Free System Cleaner 1.5 (0)
  A Weeny Free System Cleaner egy multifunkciós karbantartó szoftver amivel a teljesítmény gondokat eredményező fölösleges fájlok […]
 • KCleaner 3.8.12021-04-16 KCleaner 3.8.1 (0)
  A KCleaner egy korszerű technológiával használható rendkívül hatékony privát takarító szoftver ami nem csak hogy biztonságosabbá […]
 • KCleaner Portable 3.8.12021-04-16 KCleaner Portable 3.8.1 (0)
  A KCleaner Portable egy telepítés nélkül használható Windows pucoló szoftver, ami takarítja a böngészők előzményeit, illetve a […]