Többcsatornás Audiók létrehozása az xrecode III konvertáló programmal

A szoftver az összes ismert Audió formátumot támogatja amivel akár parancssorosan is konvertálhatóak, módosíthatóak a tartalmaink. Az xrecode III metaadatokhoz is hatékony, a lejátszási sebesség is szerkeszthető, többcsatornás Audió hozható létre.

Médiagyűjtemények konvertálásához is kitűnő szoftver amivel akár egy teljes mappa tartalma is szerkeszthető egyidejűleg. Videókból Audiók kinyeréséhez is megfelelő, a minőség, illetve a bitráta érték is személyre szabható az xrecode III konvertáló alkalmazással. Akár saját borítókat lehet ismert képformátumokba létrehozni a borítófájl szerkesztő megoldásával. Fejezet, műfaj, cím, album, zeneszerző, év meta információk adhatóak hozzá megjegyzésekkel, amivel az Audió tartalmainkat rendszerezhetjük.

Többcsatornás zenei tartalmak konvertálása

Csatornákra bontva magas minőséggel konvertálhatóak zenei tartalmak, a paramétereit is szerkeszthetjük. Felhasználóbarát szolgáltatásokkal, amivel megakadályozhatjuk az időigényes Audió szerkesztési munkafolyamatokat. Az Audió csatornákkal beágyazott tartalmakat a program integrált lejátszójával megnyithatjuk. A szoftverrel a tapasztalt felhasználók parancssorosan is szerkeszthetik a fájlokat. Az Audió megnyitása, illetve az MP2, MP3, OGG, WMA, FLAC, WAV, OPUS, DTS, ALAC, AC3, AIFF, SWF, TAK, APE, MPC, OFR formátum, a kódolás többcsatornás fájlba beállítás után a szükséges mappába tárolhatjuk el.

Az összes ismert Audió Kodek formátum szerkesztéséhez, konvertálásához ideális xrecode III installálható, illetve hordozható kiadásban is letölthető.

xrecode III – Konvertáló Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Többcsatornás Audiók létrehozása az xrecode III konvertáló programmal
Szerző
Leírás
A szoftverrel néhány lépésben hozhatunk létre többcsatornás Audió tartalmakat. Az xrecode III Parancssorosan is futtatható.

Kapcsolódó szoftverek