Blog

Szöveges dokumentumok szerkesztéséhez is kiváló az AB Commander fájlkezelő

A szoftverrel egyszerűen válthatunk a fájlkezelési feladataink között, egy modern indítófelülettel használható fájlkezelő program amivel rengeteg műveletet futtathatunk. Az AB Commander fájlkezelővel a tartalmak gyorsabb megnyitásához a fájlokat kedvencekbe tudjuk csoportosítani. A tartalmak egy kiváló stílussal használható indítófelületen tekinthetőek meg, a fájlokat átnevezhetjük, mozgathatjuk, törölhetjük, darabolhatjuk, egyesíthetjük. Fájlkezelési műveleteket parancssorosan is gond nélkül futtathatunk. Egy remek programmal kombinálhatjuk a fájlkezelési feladatainkat. A továbbfejlesztett szövegszerkesztő funkciójával szöveges dokumentumokat is szerkeszteni tudunk.

Az egyszerű, illetve eredményes használhatóságra kifejlesztett szoftverrel sokkal gyorsabban nyithatóak meg a fontosabb fájlok. Ami kiváló, az alábbi fájlkezelőben, hogy minden fontosabb fájlhoz létrehozhatunk egy könyvjelzőt akár gyorsabban férhetünk hozzá a tartalmakhoz. Egy kettős panelos felületen a leghatékonyabb fájlkezelő eszközökhöz férhetünk hozzá, a tartalmak fogd és vidd eljárással, illetve a kezelőfelületén elérhető funkciókkal választhatóak ki a fájlkezelési műveleteinkhez.

Több mint egy fájlkezelő, dokumentumok szerkesztéséhez is nagyszerű

Előnyben tudjuk azokat a fájlokat részesíteni amiket az aktuális fájlkezelési feladataink megkövetelnek, hatékonyabban szeretnénk megnyitni. A szoftverrel rengeteg módszerrel csoportosíthatjuk a fájlokat. Az AB Commander remek kiegészítő helyi hálózaton elérhető tartalmak fájlkezelési műveleteihez, a szoftverrel akár Flash meghajtókon is futtathatunk feladatokat, a fájlokat törölhetjük, másolhatjuk, illetve akár darabolhatjuk, egyesíthetjük. A meglepően sok funkcióval futtatható fájlkezelő programmal a szöveges dokumentumainkat is rendszerezhetjük, a napi feladataink során a dokumentumokat szerkeszteni is tudjuk.

Az alábbi fájlkezelő programban rengeteg lehetőség rejlik, a merevlemezen elérhető fájlokat jeleníthetjük meg, számos fájlkezelési munkafolyamathoz nagyszerű, irodai műveleteket futtató PC felhasználóknak szöveges dokumentumok közvetlen szerkesztéséhez is kiváló. Egy projektben akár több mappában is futtathatunk fájlkezelési feladatot az AB Commander eszközével ami innen szerezhető be.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Szöveges dokumentumok szerkesztéséhez is kiváló az AB Commander fájlkezelő
Szerző
Leírás
Fájlok kötegelt átnevezéséhez is kiváló szoftver az AB Commander amivel akár irodai dokumentumokat is szerkeszteni tudunk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá