Blog

Sublight: A felirat specialista

Igen könnyen kezelhető, modern megjelenéssel rendelkező szoftver, a Sublight valódi felirat specialistának számít, szinte nélkülözhetetlen adott esetekben.

Ha rendelkezel olyan filmmel, amihez feliratfájlokra lenne szükséged, de nem akarod az idődet azzal vesztegetni, hogy hosszasan keresgélsz azok után akkor mindenképp a Sublight, mint felirat specialistára lesz szükséged, ami nem csak azok keresésében, de a letöltésükben is támogat.

A Magyar nyelvi fájl találati eredmények természetesen alapnak számítanak az esetében, de természetesen más nyelvek között is bőségesen lehet válogatni. A Sublight sajnos Magyar nyelven nem használható, de ettől eltekintve a használata nem jelenthet gondot.

Vagy a felületére húzod a videót, vagy a keresőjét veheted igénybe ezen két módszerrel bírható munkára. Ha elégedett vagy a minőséggel, értékelhetsz is.

Az alapértelmezett kinézetét egyetlen kattintással meg tudod változtatni, hisz az skinezhető. A globális beállításoknál meghatározható, hogy milyen nyelveken akarsz kutakodni, így később kevesebb dolgod lesz vele, tehát némiképp testre szabható. A Sublight egyéb beállításainál megadható neki hogy mely adatbázisokban keressen. Jobb egérgombos integrációval akár egy kattintással felkérhető arra a munkafolyamatra amire lett eredetileg tervezve.

Ezen képességeket a Sublight mind ingyenesen szolgáltatja. Sajnos a telepítése után mindenképp regisztrálni kell ez elengedhetetlen.

Így tölts le könnyedén feliratokat. Sublight: A felirat specialista, tippek...
Sublight: A felirat specialista


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá