Staff-FTP 3.04

A Staff-FTP egy modern, nagyon egyszerűen használható FTP kliens program, ami SSL, TLS támogatással is rendelkezik. Az alábbi Free alkalmazás egy beépített böngészőt is tartalmaz azok számára akik erre tartanának igényt. Rengeteg speciális beállítást tartalmaz.

Egy teljesen ingyenes, nagyon egyszerűen használható FTP kliens alkalmazás a Staff-FTP ami a felhasználóbarát megközelítésre koncentrál.

A Staff-FTP letöltése után a telepítésekor szükség esetén hozzáadja magát a tűzfal kizárásokhoz, így később ezzel a beállítással sem kell az időt tölteni.

Az alkalmazás kezelőfelülete egyszerű, jól navigálható, paneles elrendezésű, ahol a szokásos fájlkezelési feladatokat lehet elvégezni, fájlok mozgatása, szerkesztése, fel, illetve letöltése.

A Staff-FTP különlegessége, amiben eltér a hagyományos fájlkezelő, FTP kliens programoktól, hogy tartalmaz egy beépített böngészőt, ami funkcionálisan teljesen egyenértékű lehetőségeket biztosít mintha egy hagyományos böngészőmotort használnál.

A Staff-FTP távoli számítógépekhez való csatlakozásakor, a biztonságot is szem előtt tartja, támogatott az esetében a TLS, illetve SSL csatlakozási módszer. A többször is használt címeket kedvencekhez lehet adni ezzel a kényelmesebb használat érhető el.

A szoftver számos igen hasznos beállítási területhez biztosít hozzáférést, módosítható a kinézete, ezt beépített témákkal lehet elvégezni, néhány funkcióját billentyűkombinációs parancsokkal is elérhetsz.

Ha több funkcióra vágysz, helyette kipróbálhatod a SmartFTP nevű alkalmazást, a program rengeteg extra szolgáltatással rendelkezik. Az egyik legnépszerűbb ingyenes fájlkezelő program a FileZilla az esetében szinkronizálni is tudsz adott mappák tartalmát. Hordozható változatban is beszerezhető.

A Staff-FTP egy ingyenes, különleges FTP kliens, fájlkezelő program, ami egy beépített böngészőt is tartalmaz. Számos testre szabási lehetőséggel rendelkezik. Mindenképp érdemes kipróbálni.

Staff-FTP

Staff-FTP összefoglaló:

 • FTP kliens/ fájlkezelő alkalmazás
 • fájlok szerkesztéséhez, mozgatásukhoz
 • beépített böngésző
 • skinezhető felület
 • SSL, TLS támogatás
 • Kedvencek támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.gsa-online.de/products-staffftp.php


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Staff-FTP
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Xftp Free 5.0 Build 12352017-12-28 Xftp Free 5.0 Build 1235 (0)
  Az Xftp Free segítségével biztonságos és stabil hálózati kapcsolatot hozhatsz létre ahol a jól megszokott fájlmozgatási feladatokat […]
 • DoggyFtp 1.1.02017-06-25 DoggyFtp 1.1.0 (0)
  A DoggyFtp egy klasszikus két paneles FTP kliens alkalmazás, amivel a szokásos fájlkezelési feladatokat lehet végrehajtani. Fájlok […]
 • FreeCommander XE 2020.840a2020-12-18 FreeCommander XE 2020.840a (0)
  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az […]
 • Multi Commander 10.1.02020-12-04 Multi Commander 10.1.0 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free […]
 • Multi Commander Portable 10.1.02020-12-04 Multi Commander Portable 10.1.0 (0)
  A Multi Commander Portable egy hordozható FTP kliens segéd ami különlegességekkel vesz le minket a lábunkról. Free alkalmazás létére […]