SopCast 4.2.0

A SopCast egy speciális streaming eszköz amivel Online TV adókat lehet elérni. A P2P technológiára épülő Free alkalmazás számos népszerű csatornához biztosít hozzáférést. Egyszerűen használható, kedvencek támogatással csoportosíthatóak a téged érdeklő tartalmak.

Ma már akár számítógépen is lehet számos népszerű TV csatornát közvetlenül elérni, ehhez csupán egy stabil internet kapcsolatra és egy megbízható alkalmazásra van szükség. Természetesen rengeteg kínálat áll rendelkezésre, ilyen a SopCast is ami némileg más megközelítésből áll a feladathoz.

A SopCast letöltése után a telepítésekor érdemes körültekintően eljárni mivel további alkalmazásokat fog felajánlani. Ez természetesen a megfelelő pillanatban tiltható.

A SopCast kezelőfelülete rendkívül áttekinthető, felhasználóbarát, a beállítási lehetőségeire kitérve a minimalizmust tartja szem előtt így könnyen beüzemelhető.

A SopCast megoldása amellett hogy Online TV csatornák vételét teszi lehetővé, az sem kizárt az esetében, hogy rádióadókat lehessen vele hallgatni.

A kezelőfelületén csoportosítva választhatóak ki az egyes csatornák, azok egyből megnyithatóak, azt a beépített médialejátszójával lehet megtekinteni. Több variáció alapján is lehet azokat rendszerezni. Szükség esetén azokat kedvencekhez tudod adni.

A P2P technológián alapuló program abban is eltér a hasonló Online TV adások vételére alkalmas programoktól, hogy sokkal kevesebb sávszélességet vesz igénybe. A megnyitott adó bármikor leállítható, szüneteltethető, teljes képernyős módra lehet váltani, de ha egyszerűen azt a Windows Media Player-rel szeretnéd megtekinteni ez is egyetlen kattintással kezdeményezhető.

A program igen kevés helyet foglal, emellett minimális erőforrás igénnyel rendelkezik.

Ha több funkcióra lenne szükséged, esetleg nem nyerné el a tetszésedet, kipróbálhatod helyette a ProgDVB nevű alkalmazást, amivel rögzíthetőek a műsorok, vagy a MiraxTV-t. Ami szintén kevés helyet foglal.

A SopCast egy P2P alapon használható Online TV csatornák vételére alkalmas szoftver, ami kis erőforrás igénnyel rendelkezik, több népszerű csatornát is el lehet vele érni. A telepítésekor körültekintően érdemes eljárni.

SopCast

SopCast Összefoglaló:

 • Online TV csatornák vételéhez
 • P2P alapú technológiát használ
 • kis erőforrás
 • a telepítésekor körültekintően érdemes eljárni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.sopcast.org/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SopCast
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MyTotal TV 3.1.6662014-06-29 MyTotal TV 3.1.666 (0)
  A MyTotal TV egy online TV adások megtekintésére használható Free alkalmazás, áttekinthető felhasználói felület, rengeteg […]
 • Pluto TV 0.1.72016-03-13 Pluto TV 0.1.7 (0)
  A Pluto TV segítségével számos népszerű idegen nyelvű csatornát tudsz elérni, vagyis azokat Streamingelni. Az Online […]
 • ProgDVB Network Edition 7.20.42017-09-08 ProgDVB Network Edition 7.20.4 (0)
  A ProgDVB Network Edition Egy Internetes TV, rádióadók vételét segítő prémium szoftver, egyetlen felületen egy sor hasznos […]
 • DVB Viewer Pro 6.0.12017-04-22 DVB Viewer Pro 6.0.1 (0)
  A DVB Viewer Pro nevű alkalmazás segítségével a számítógépeden tudsz rádió, illetve TV csatornákat megtekinteni. Az […]
 • BS.Player 2.712017-05-11 BS.Player 2.71 (0)
  A BS.Player egy univerzális multimédiás szoftver, szinte bármilyen tartalom megnyitásához. Ez a Free alkalmazás rengeteg […]