SopCast 4.2.0

A SopCast egy speciális streaming eszköz amivel Online TV adókat lehet elérni. A P2P technológiára épülő Free alkalmazás számos népszerű csatornához biztosít hozzáférést. Egyszerűen használható, kedvencek támogatással csoportosíthatóak a téged érdeklő tartalmak.

Ma már akár számítógépen is lehet számos népszerű TV csatornát közvetlenül elérni, ehhez csupán egy stabil internet kapcsolatra és egy megbízható alkalmazásra van szükség. Természetesen rengeteg kínálat áll rendelkezésre, ilyen a SopCast is ami némileg más megközelítésből áll a feladathoz.

A SopCast letöltése után a telepítésekor érdemes körültekintően eljárni mivel további alkalmazásokat fog felajánlani. Ez természetesen a megfelelő pillanatban tiltható.

A SopCast kezelőfelülete rendkívül áttekinthető, felhasználóbarát, a beállítási lehetőségeire kitérve a minimalizmust tartja szem előtt így könnyen beüzemelhető.

A SopCast megoldása amellett hogy Online TV csatornák vételét teszi lehetővé, az sem kizárt az esetében, hogy rádióadókat lehessen vele hallgatni.

A kezelőfelületén csoportosítva választhatóak ki az egyes csatornák, azok egyből megnyithatóak, azt a beépített médialejátszójával lehet megtekinteni. Több variáció alapján is lehet azokat rendszerezni. Szükség esetén azokat kedvencekhez tudod adni.

A P2P technológián alapuló program abban is eltér a hasonló Online TV adások vételére alkalmas programoktól, hogy sokkal kevesebb sávszélességet vesz igénybe. A megnyitott adó bármikor leállítható, szüneteltethető, teljes képernyős módra lehet váltani, de ha egyszerűen azt a Windows Media Player-rel szeretnéd megtekinteni ez is egyetlen kattintással kezdeményezhető.

A program igen kevés helyet foglal, emellett minimális erőforrás igénnyel rendelkezik.

Ha több funkcióra lenne szükséged, esetleg nem nyerné el a tetszésedet, kipróbálhatod helyette a ProgDVB nevű alkalmazást, amivel rögzíthetőek a műsorok, vagy a MiraxTV-t. Ami szintén kevés helyet foglal.

A SopCast egy P2P alapon használható Online TV csatornák vételére alkalmas szoftver, ami kis erőforrás igénnyel rendelkezik, több népszerű csatornát is el lehet vele érni. A telepítésekor körültekintően érdemes eljárni.

SopCast

SopCast Összefoglaló:

 • Online TV csatornák vételéhez
 • P2P alapú technológiát használ
 • kis erőforrás
 • a telepítésekor körültekintően érdemes eljárni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.sopcast.org/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SopCast
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ProgDVB 7.43.62022-01-20 ProgDVB 7.43.6 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]
 • BS.Player 2.74.10872020-02-16 BS.Player 2.74.1087 (0)
  A BS.Player egy univerzális multimédiás szoftver, szinte bármilyen tartalom megnyitásához. Ez a Free alkalmazás rengeteg kodeket […]
 • MyInternetTV 10.12019-10-02 MyInternetTV 10.1 (0)
  A MyInternetTV egy ingyenes Online elérhető TV, illetve rádiócsatornák vételére ideális program ami egy igen kényelmes megoldás […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
 • Stremio 3.6.52018-03-08 Stremio 3.6.5 (0)
  A Stremio egy igen jól megtervezett professzionális multimédiás központ, amivel rengeteg online szolgáltatás válik elérhetővé. […]