Böngésző Kiegészítők

Pluto TV 0.1.7

A Pluto TV segítségével számos népszerű idegen nyelvű csatornát tudsz elérni, vagyis azokat Streamingelni. Az Online csatornák között rengeteg műfaj található, opcionálisan a műsorok felvehetőek, vagy visszapörgethetőek. Free alkalmazásként használható.

Ha egy olyan alkalmazást keresel, amivel elsősorban idegen nyelvű ( Angol ) Online sugárzott TV műsorokhoz lehet hozzáférni, fontos az ingyenesség, akkor kipróbálhatod a számos különlegességet kínáló Pluto TV nevű programot.

A Pluto TV letöltését követően, a telepítés után egy igen modern, kornak megfelelő, jól navigálható felület fogad, ahol több műfaji besorolás szerint lehet Online csatornákat keresni. Ez lehet Sport, szórakozás, tudományos műsorok, zenei csatornák.

A Pluto TV sajnos Magyar nyelven nem használható, de ezt ellensúlyozza számos olyan különleges funkció, amit a nagyobb hasonló konkurens programok nem biztosítanak.

A szoftver gyorsan hiba nélkül tölti a csatornákat, arról alapvető információkat is biztosít, meg tudja jeleníteni az azokhoz tartozó EPG adatokat. Facebook fiókkal való belépés esetén, ami természetesen nem kötelező, támogatottá válik, hogy egy adott műsort fel lehessen venni. Enélkül csak kizárólag vissza lehet pörgetni a műsorban. A kedvencekbe rendezés is csak abban az esetben lehetséges.

A program kínálatában kifejezetten HD tartalmak biztosítottak, így magára a minőségre sem lehet panasz. A kezelőfelületén könnyedén lehet váltani teljes képernyőre, így jobb élményt biztosít. Nem kell konfigurálni, így kezdők is hamar kiismerhetik a szolgáltatásait.

A Pluto TV másik előnyös tulajdonsága, hogy teljes támogatottsággal futtatható Windows 10 operációs rendszer alatt.

Talán népszerűbb megfelelőjeként tekinthetünk a ProgDVB nevű programra, ami már Magyar csatornákat is biztosít. Néhány különleges funkciót, többek között webkamerás tartalmakhoz való hozzáférést a ChrisTV Online! FREE Edition szolgáltat, amit szintén ingyenesen lehet használni.

A Pluto TV egy igen egyszerű módját biztosítja ahhoz hogy több száz népszerű külföldi Online TV csatornához tudj hozzáférni, majd azokat megtekinteni. Nagyon egyszerű használni, ráadásul teljesen ingyenes.

Pluto TV

Pluto TV Összefoglaló:

 • Online TV csatornák vételére
 • több műfajt érintő kínálat
 • egyszerű használat
 • EPG támogatás
 • több száz HD csatorna
 • nem kell konfigurálni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://pluto.tv/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Pluto TV
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ProgDVB 7.60.92024-06-05 ProgDVB 7.60.9 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]
 • Stremio 4.4.1682024-03-29 Stremio 4.4.168 (0)
  A Stremio egy igen jól megtervezett professzionális multimédiás központ, amivel rengeteg online szolgáltatás válik elérhetővé. […]
 • BS.Player 2.78.10942023-03-28 BS.Player 2.78.1094 (0)
  A BS.Player egy univerzális multimédiás szoftver, szinte bármilyen tartalom megnyitásához. Ez a Free alkalmazás rengeteg kodeket […]
 • MyInternetTV 10.12019-10-02 MyInternetTV 10.1 (0)
  A MyInternetTV egy ingyenes Online elérhető TV, illetve rádiócsatornák vételére ideális program ami egy igen kényelmes megoldás […]
 • 3nity Media Player 4.0.0.212019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
  A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]

Szólj hozzá