DJ Programok

Soft4Boost Audio Mixer 4.8.1

A Soft4Boost Audio Mixer egy profi DJ program, ami a funkcióit tekintve az összes lehetőséget biztosítja annak az érdekében, hogy egyedi zenei összeállításokat lehessen gyártani. Rengeteg szűrőt, effektet biztosít, ráadásul Magyar nyelven is tud. Több formátumba is tud menteni.

Szinte bármikor hasznos lehet ha meglévő zenei gyűjteményedből egy egyedi mixet tudsz készíteni, szerencsére ma már nem kell hosszasan keresgélni erre megfelelő szoftver után, hisz rengeteg jobbnál jobb megoldás létezik. Ilyen többek között a Soft4Boost Audio Mixer ami egy sor hasznos, nélkülözhetetlen szolgáltatást biztosít, hogy valóban egyedi zenei tartalmakat tudj összeállítani.

Mint bármilyen más alkalmazás esetében, őt is gyorsan néhány adat megadásával lehet telepíteni, ami után egy áttekinthető felhasználói felület tárul a kipróbálója elé. Mivel ez a DJ program Magyar nyelvi támogatást is kapott, így maga a használat sem fog problémát okozni azok számára sem akik korábban soha nem futtattak hasonló jellegű programot. Maga a Soft4Boost Audio Mixer kezelőfelülete rendkívül jól szervezett, áttekinthető, az általa biztosított funkciók logikus elrendezés alapján fedezhetőek fel.

A Soft4Boost Audio Mixer az első indulását követően lehetőséget biztosít arra, hogy egy korábban megkezdett projektet folytassunk, vagy akár egy teljesen új összeállítást készítsünk. Itt egyedi nevet adhatunk meg neki, megadható, hogy azt hová mentse el, így azt könnyebb a későbbiekben megtalálni. Természetesen ezt nem kötelező megváltoztatni. A Soft4Boost Audio Mixer gyárilag számos előre hozzáadott effekteket is tartalmaz, amit bármikor hozzá lehet adni a hangsávhoz, azok elhelyezkedése és jellemzői is finomítható. Természetesen ezeket még a tényleges felhasználás előtt meg lehet hallgatni. A kinézetét skinekkel lehet módosítani.

Igaz a program rengeteg hasznos funkciót biztosít, azt azért érdemes megjegyezni, hogy vannak olyan lehetőségek, amik sajnos kimaradtak belőle, amit a nagyobb márkanevű DJ programok maradéktalanul pótolni tudnak.

Alternatívájaként kipróbálható az UltraMixer Professional vagy a Zulu DJ Software ők sokkal nagyobb tudás birtokában vannak.

A Soft4Boost Audio Mixer megoldásával egyedi zenei állományokat tudsz összeállítani effektek és számos más zenei hatások felhasználásával. Az elkészített projektek elmenthetőek és később folytathatóak. Magyar nyelven is tud.

Soft4Boost Audio Mixer

Soft4Boost Audio Mixer összefoglaló:

 • DJ program
 • egyszerű használat
 • áttekinthető felület
 • hatások, effektek használatának a lehetősége
 • menthető, később folytatható projektek
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://soft4boost.com/audio-mixer

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Soft4Boost Audio Mixer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UltraMixer Professional 6.3.02023-08-30 UltraMixer Professional 6.3.0 (0)
   Az UltraMixer Professional egy valódi izgalmakat és rengeteg lehetőséget biztosító DJ keverő szoftver amely segítségével […]
 • YOUDJ 19.202024-07-10 YOUDJ 19.20 (0)
  A YOUDJ azoknak a DJ programokat kereső felhasználóknak ideális akik egy ingyenes szoftverrel, kiváló Audió effektekkel szeretnének […]
 • FL Studio 24.1.1.42392024-07-10 FL Studio 24.1.1.4239 (0)
  Az FL Studio különböző forrásból elérhető Audiókból hoz létre Mixeket, minden DJ műveletet lefed, zenei tartalmak effektekkel […]
 • Easy audio mixer 2.42024-07-08 Easy audio mixer 2.4 (0)
  Az Easy audio mixer meglévő zenei tartalmak rugalmas szerkesztésére alkalmas program. Vele szükség esetén audió felvételeket […]
 • SAM DJ 2024.32024-05-31 SAM DJ 2024.3 (0)
  SAM DJ egy professzionális DJ program amivel speciális effektek felhasználása mellett tudsz egyedi zenei anyagokat tervezni, […]

Szólj hozzá