Portable titkosítás

RoboForm2Go 7.9.28.8

A RoboForm2Go a népszerű jelszómenedzser telepítést nem igénylő változata, ami számos különleges funkciót biztosít a kipróbálói számára. A szoftver többek között tartalmaz egy jelszó generáló funkciót, támogatja a ma legnépszerűbb böngészőket. Űrlap kitöltés, szinkronizálási lehetőségek jellemzik. Magyar nyelvű.

Itt a népszerű, számos extra funkciót tartalmazó jelszó menedzser alkalmazás telepítést nem igénylő változata a RoboForm2Go, funkcionálisan azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos telepíthető kiadással.

A RoboForm2Go letöltése után csak annyit kell tenni, hogy a számítógéphez csatlakoztatod azt az USB eszközt amire ki szeretnéd csomagolni a programot. Ezt követően néhány másodpercen belül használható állapotba kerül. A szoftver Magyar nyelvi támogatással is bír, így könnyen testre szabható, beállítható.

A RoboForm2Go lehetőséget biztosít arra, hogy szinkronizálhass jelszavakat, illetve automatikus űrlap kitöltési opciókkal is el van látva.

A RoboForm2Go képes együtt működni a ma összes népszerűnek tekinthető böngészőkkel, a Mozilla Firefox, Internet Explorer, illetve a Google Chrome-mal.

Ha a hagyományos kiadást szeretnéd használni, az is beszerezhető a kínálatunkból.

A RoboForm2Go tartalmaz egy speciális funkciót, vele biztonságos, nehezen kitalálható jelszavakat is lehet készíteni, a jelszó generátor funkciójánál előre kiválasztható, hogy milyen karaktereket használjon, illetve hány elemből álljon.

A RoboForm2Go az indítását követően a tálcáról érhető el, arra jobb egérgombbal kattintva navigálhatsz a beállításokhoz. Billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető. Opcionálisan a konfigurációs panelon kiválasztható, hogy automatikusan integrálódjon e a böngészőkhöz.

Profi Jelszó menedzser alkalmazás még az Alternate Password DB Portable amit szintén nem szükséges installálni. A qtpass nevű program szintén tartalmaz egy jelszó menedzser funkciót.

A RoboForm2Go egy telepítést nem igénylő profi jelszó menedzser alkalmazás, ami tartalmaz jelszó generáló funkciót is. Támogatja az űrlapok automatikus kitöltését. Nagyon egyszerű használni, mivel nem igényel installálást ezért több gépen is futtatható. Magyar nyelven is tud.

RoboForm2Go

RoboForm2Go összefoglaló:

 • Jelszó menedzser alkalmazás
 • nem kell installálni
 • jelszó generáló funkció
 • űrlapok automatikus kitöltésének a lehetősége
 • az összes népszerűbb böngészőt támogatja
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.roboform.com/for-usb-roboform2go-windows

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RoboForm2Go
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RoboForm 9.6.1.12024-06-07 RoboForm 9.6.1.1 (0)
  A RoboForm egy professzionális jelszó és űrlap menedzser, segítségével automatizálhatod hétköznapi számítógépes tevékenységeidet. […]
 • Sticky Password Premium 8.8.6.18502024-07-15 Sticky Password Premium 8.8.6.1850 (0)
  A Sticky Password Premium egy felhő alapú technológiát használó jelszó széf szoftver, ami a népszerű program kereskedelmi kiadása. A […]
 • 1Password 8.10.36.462024-07-10 1Password 8.10.36.46 (0)
  Az 1Password egy profi jelszó menedzser program amivel kényelmesebben lehet Windows operációs rendszeren eltárolni a jelszavainkat. A […]
 • SafeInCloud 24.8.32024-07-10 SafeInCloud 24.8.3 (0)
  A SafeInCloud egy profi jelszó menedzser alkalmazás ami nem csak újak generálásában segít, hanem azok biztonságos eltárolását is meg […]
 • SafeInCloud Portable 24.8.32024-07-10 SafeInCloud Portable 24.8.3 (0)
  A SafeInCloud Portable segítségével a számítógépeden kezelt jelszavaidat tudod a felhőbe menteni biztonságos módon. Ez a Free […]

Szólj hozzá