Blog

Rengeteg formátumot támogat ez a remek PDF konvertáló alkalmazás, a Total PDF Converter

PDF fájlokhoz használható, rengeteg formátumot, kiváló eszközökkel támogatott formában tud megnyitni ez a remek irodai program ami dekódoláshoz egy profi eszköz. A Total PDF Converter fotók kinyerésére is felhasználható, egy profil szerint egyszerre több tartalomhoz is használhatjuk.

Ha egyszerre több PDF fájlt szeretnénk átkonvertálni olyan formátumra ami az adott feladathoz jobb felhasználhatóságot tesz lehetővé, a Total PDF Converter az egyik legtökéletesebb megoldás mivel az egyik legtöbb formátumot támogatja ahol kép fájlkiterjesztéseket is ki lehet választani. Azokat ki tudjuk nyerni dokumentum fájlokból.

A dokumentum fájlok átalakításához szükséges formátumot az alkalmazás felső eszköztárán lehet kiválasztani, néhány beállítás egy profil szerint áll rendelkezésre így egyszerűbben állítható be a szoftver, illetve kevesebb idő szükséges hogy a végeredményt elkészíthessük.

A felhasználóbarát PDF kezelő szoftver a tartalmak kiválasztásához egy beépített fájlkezelőt tartalmaz amivel egy teljes mappa tallózható be az átalakításhoz.

Bizalmas dokumentum fájlokat is készíthetünk ahol azt titkosítani képes, ez sem igényel túl sok lépést. A szerkesztéshez a szoftver egy PDF megjelenítőt biztosít amivel a tartalom módosításához kötelező alap feladat végezhető el. Itt található a PDF konvertáló program.

Total PDF Converter . Irodai szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rengeteg formátumot támogat ez a remek PDF konvertáló alkalmazás, a Total PDF Converter
Szerző
Leírás
Számos formátumban tud konvertálni az alábbi PDF kezelő alkalmazás. A Total PDF Converter képek kinyerésére is felhasználható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá