Registry

Registry Recycler 0.9.1

A Registry Recycler a regisztrációs adatbázis kezelésében tud a számunkra segítséggel lenni, nem csak takarításra hanem, biztonsági mentések készítésére is felhasználható.

Mivel a Registry értékei olyan információk leírásának a tárolásáért felelősek amik a Windows és telepített programok alapvető működését teszik lehetővé ezért kétség sem merül fel azzal kapcsolatban hogy ezen a területen kellő odafigyeléssel érdemes eljárni. Ha egyetlen alkalmazáson belül szeretnénk ezt megoldani akkor a program a megfelelő választás.

Egy fejlett keresőmotor kapott helyet benne ami képes minden már használaton kívüli rendszerleírót felkutatni és eltávolítani. Ettől azért sokkal többet tud, át tudjuk tekinteni azokat a bejegyzéseket amik az automatikusan induló elemekkel kapcsolatosak, ez a lista szerkeszthető. Mivel veszélyes területre merészkedünk, lehetőség van arra is hogy közvetlenül a felületéről egyetlen kattintással biztonsági mentést készítsünk a rendszerleírókról amit minden esetben javasolt elvégezni ha itt kutakodunk.

A szolgáltatásai között fedezhető még fel a töredezettség mentesítési opció, mivel nem csak a merevlemezt érdemes töredezettség mentesíteni. A Registry Recycler előnyei között sorolható fel a széleskörű felhasználhatósági terület, hátránya hogy Magyar nyelven nem használható és maga a keresési idő elég hosszúra tud nyúlni. Beszerethető installálható és hordozható változatban.

Tulajdonságok:Registry Recycler pillanatkép

  1. Biztonsági mentés készítés
  2. Registry tisztító
  3. Töredezettség mentesítő
  4. automatikusan induló elemek konfigurálása

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá