Blog

Profi feladat ütemező szoftver az időzített elvégzésükhöz: RoboTask Lite

Ígéretes lehetőségekkel kitalált feladat ütemezési funkciókat támogató program a RoboTask Lite, amivel rengeteg olyan munkafolyamat tehető sokkal egyszerűbbé, amik eddig rengeteg időt igényeltek. Profilban lehet azokat konfigurálni, több hasznos Windows feladat rábízható.

Sokkal kevesebbet kell a számítógéped előtt ülnöd ha néhány feladatot a RoboTask Lite nevű alkalmazásra bízol. Nem csak hogy nagyon egyszerű a használata, igen hasznos lehet akár az energiagazdálkodási szervek eléréséhez, illetve az ott található funkciók végrehajtásához.

Saját feladat hozzáadásakor, ahhoz még leírásokat is hozzá tudsz fűzni, időpont, végrehajtás módszere, szerkeszthetőek a korábbiak, egyszerre többet is hozzá lehet adni, ezekkel a lehetőségekkel egy korszerű eszközt kaphatunk amivel valóban néhány kattintással tudsz olyan Windows feladatokat elvégezni amikre eddig több órára volt szükség. A kiválasztható lehetőségeket a megfelelő menüpontnál egy legördülő listán lehet kiválasztani profil szerint, azt kell tovább konfigurálni, hozzáadni a szükséges időpontot, a végrehajtás módszerét, illetve saját leírást tudunk hozzá fűzni ha később azt módosítani kell. A RoboTask Lite időzítőjéhez hasonló programból nem túl sok szerezhető be, főleg ha a támogatottsági lehetőségeire is kitérünk. Mindenképp érdemes kipróbálni ha esetleg kereskedelmi feladatok céljából lenne rá szükség. Az alkalmazás legújabb kiadása itt található.

RoboTask Lite – feladat ütemező alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Profi feladat ütemező szoftver az időzített elvégzésükhöz: RoboTask Lite
Szerző
Leírás
Időzített feladatok végrehajtására használható univerzális szoftver: RoboTask Lite

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá