Blog

Prioritásaink alapján futtathatunk időzített műveleteket az Advanced Task Scheduler megoldásával

Összetett, automatizált feladatokhoz ideális, egy remekül megtervezett feladatütemező program az Advanced Task Scheduler amivel Windows műveleteket a konfigurált időpontban hajthatjuk végre, a közelgő feladatainkról tudunk értesítéseket jeleníteni. A szoftverrel kényelmesen futtathatunk professzionális, automatizált feladatokat.

A rengeteg időt igénylő munkafolyamtok futtatása esetén folyamatosan a számítógép előtt kell lennünk. Az Advanced Task Scheduler eszközével akár felhasználói élmény javulást érhetünk el a munkafolyamataink automatizált futtatásával, amivel akár egy projektben több művelet is kivitelezhető. Ami különleges az alábbi programban, hogy az automatizált feladatainkat nem csak egy konfigurált időpontban tudjuk elindítani, azokat a szoftver akár egy esemény hatására is teljesíteni tudja. Az ütemezett feladatokat egy profillal állíthatjuk be. Szoftverek futtatását, videófelvételek létrehozását, FTP szerverről fájlok letöltését, értesítések megjelenítését, fájlok letöltését, feltöltését, irodai dokumentumok megnyitását, Szkriptek, Pyton, Ruby parancsfájlok elindítását, Archív mappák kicsomagolását bonyolíthatjuk le a feladatokban. Több konfigurálási lehetőséggel hozhatjuk létre az ütemezett feladatainkat, az integrált feladat varázsló, illetve a feladat hozzáadása funkcióval.

Szkriptek, alkalmazások, illetve parancsfájlok ütemezett futtatásához is kiváló

Az elindítandó szoftver, szkript, fájl megnyitása, a futtatásának időpontjának a kijelölése, illetve a felhasználó komponens jellemzők konfigurálása után nagyszerű funkciókkal bonyolíthatjuk le az időzített feladatokat. A szoftverrel akár FTP szerveren automatikus fájlkezelési munkafolyamatokat is futtathatunk, opcionálisan mappákat tölthetünk le, fel, az önállóan elindítható munkafolyamatokban akár törölni tudjuk azokat. A szoftverrel a mappákat, a fájlokat kizárásokhoz is konfigurálni tudjuk, kijelölhetjük az SSL/TLS paramétereket, a helyi mappák tartalmát felülírhatjuk, illetve meg is őrizhetjük.

A szoftver egy kiváló szolgáltatást tud a Windows rendszerbe beágyazni, a számítógépes munkafolyamatainkat időzíteni tudjuk, a műveleteket a konfigurált időpontban automatikusan végrehajtja. A gyakori feladatok időzített futtatásához remek Advanced Task Scheduler innen érhető el.

Advanced Task Scheduler – feladat ütemező


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Prioritásaink alapján futtathatunk időzített műveleteket az Advanced Task Scheduler megoldásával
Szerző
Leírás
Az Advanced Task Scheduler támogatja, hogy Automatizált feladatokat tudjuk futtatni a konfigurált időpontban.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá