PDF MERGE PRO 3.3.1

A PDF MERGE PRO egy különleges PDF szerkesztő alkalmazás, amivel az említett formátumot lehet tartalmilag módosítani, azon belül egyesíteni. Az irodai alkalmazás az egyik legegyszerűbb módszert biztosítja ehhez, a beállításaival sem kell az időt vesztegetni, mivel nem tartalmaz.

A PDF fájl formátumban való dokumentumok kezelése rengeteg előnnyel jár. Az így tárolt tartalmak nagyon egyszerűen nyithatóak meg, áttekinthetőek, szinte bármilyen fájlformátum elhelyezhető benne, nem csak hagyományos Text tartalmak, hanem képek is felhasználhatóak. Ebből adódóan ma már átlag számítógép felhasználók számára is szükség lehet egy PDF szerkesztő programra. A PDF MERGE PRO funkcionálisan nem támogat annyi lehetőséget, egy speciális területre koncentrál.

A PDF MERGE PRO letöltése után csak telepíteni, majd el kell indítani. A szoftver kezelőfelülete minimális elrendezéssel, dizájnos megjelenéssel rendelkezik.

PDF MERGE PRO – PDF fájlok egyesítése…

A szoftver egy speciális PDF szerkesztési területre koncentrál, két különálló fájlt tudsz egyesíteni, ez a lehetőség akkor lehet hasznos ha egy nagyobb projektet szeretnél összeállítani, a hozzá tartozó dokumentum fájlok külön lettek létrehozva. A PDF MERGE PRO előnye az egyszerű használat, negatívum, hogy Magyar nyelven nem támogatott a használata, illetve csak PDF formátumokat támogat. A privát felhasználási területre szánt fájlokat jelszóval tudod levédeni.

A PDF MERGE PRO fejlesztője nem ismeretlen, hisz a hivatalos oldalon további hasznos Online elérhető Irodai eszköz is elérhető, így azok a felhasználók is előnyben érezhetik magukat akik nem szeretnének külön szoftvert telepíteni ehhez. Itt PDF konvertáló, daraboló, egyesítő, illetve egy szerkesztő érhető el, amivel képeket adhatsz a dokumentumaidhoz. E-Book támogatással. Ezek a lehetőségek Online szolgáltatás formájában érhető el.

Némileg több funkciót kínál az Icecream PDF Split & Merge ingyenes változat. A szoftverrel általános fájl darabolás, egyesítés, illetve az azok megnyitása lehetséges. A PDF Shaper konvertáláshoz használható fel.

A PDF MERGE PRO egy igen egyszerűen használható speciális irodai feladatra tervezett PDF kezelő szoftver, amivel a dokumentum fájljaidat tudod egyesíteni, azt jelszóval védheted le. Csak PDF fájlokhoz használható fel.

PDF MERGE PRO

PDF MERGE PRO Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PDF MERGE PRO
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
9,90 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • pdfFactory 7.462021-07-30 pdfFactory 7.46 (0)
  A pdfFactory egy korszerű irodai program amivel PDF fájlokat lehet készíteni, illetve módosítani a meglévő tartalmakat. A szoftverrel […]
 • AlterPDF 5.62021-10-15 AlterPDF 5.6 (0)
  Az AlterPDF irodai szoftver, egy profi PDF fájl szerkesztő eszköz amit rengeteg feladathoz lehet használni. A szoftverrel a […]
 • PDF Combiner 3.72021-08-20 PDF Combiner 3.7 (0)
  A PDF Combiner irodai szoftverrel PDF fájlokat lehet szerkeszteni, egyszerű kezelhetőséggel használható. A Free alkalmazással a […]
 • PDF Combiner Portable 3.62021-08-11 PDF Combiner Portable 3.6 (0)
  A PDF Combiner Portable egy telepítés nélkül használható PDF tartalmak szerkesztésére használható szoftver. A Free alkalmazással a […]
 • Ultra PDF 2.5.182020-09-27 Ultra PDF 2.5.18 (0)
  Az Ultra PDF egy profi funkcionalitással rendelkező PDF dokumentum fájlok megtekintésére használható program. Kezeli a több oldalas […]