Tömörítő

Paquet Builder 3.7.1

A Paquet Builder egy professzionális tömörített fájlok létrehozására, illetve az azok kibontására alkalmas eszköz, ami több speciális Toolst kínál kipróbálás céljából. A szoftverrel önkicsomagoló archívumokat is létre tudsz hozni. Titkosítani is tud, jelszóvédelmet is kínál.

Fejlett fájl Archívum kezelési feladatokra tervezett professzionális fájlkezelő alkalmazás a Paquet Builder amivel projekt formájában tudsz létrehozni akár önkicsomagoló tömörített tartalmakat.

A Paquet Builder letöltése után a szoftver installálása után egy igen tekintélyes opciókat tartalmazó programot érhetsz el ami rengeteg olyan eszközt tartalmaz amivel prémium feladatokat is elláthatsz.

Az alkalmazás az egyes munkafolyamatokat egy profil alapján végzi el, továbbá sokkal több opciót kínál a hasonló szoftverekkel összehasonlítva. Az archívumok összeállításakor azt titoksítani lehet igény szerint, saját jelszó választható hozzá, így csak azok a felhasználók csomagolhatják ki akik erre jogosultak. A Paquet Builder egyik érdekessége hogy szinte bármilyen fájlból tudsz önkicsomagoló tartalmakat létrehozni, az előzőleg említett opciók figyelembe vétele mellett 7Z kimenetbe.

A szoftver alapvetően kereskedelmi termék, néhány lehetősége részben érhető el abban az esetben ha ingyenesen futtatod. Ezek otthoni felhasználás esetén mindenkinek megfelelő megoldás.

A szoftver kezelőfelülete rengeteg speciális, egyben igen hasznos beállítást testre szabást kínál, meghatározható a tömörítés mértéke a módszer, az elkészült projektet tesztelheted mielőtt elmentenéd.

Általánosabb fájlkezelési feladatokra, Tömörített tartalmak kibontásához használhatod a 7-Zip nevű alkalmazást, ami több népszerűbb formátumot támogat megnyitás céljából, vele kezelhetőek a korábban jelszóval levédett tartalmak. Ha .EXE fájlokat szeretnél kicsomagolni az Alternate EXE Packer kínál erre optimális megoldást kifejezetten egyszerűen használható.

Az Paquet Builder egy egyedi megközelítésből használható speciális tömörítő, illetve kicsomagoló szoftver amivel akár önkibontó archívumokat is összeállíthatsz, rengeteg különleges beállítást tartalmaz amiből adódóan professzionális feladatokat tud elvégezni. Ingyenes kipróbálás esetén néhány opciója nem érhető el.

Paquet Builder

Paquet Builder Összefoglaló:

 • Tömörített tartalmak kicsomagolásához
 • Speciális, testre szabott önkicsomagoló készletek készítéséhez
 • Projekt szerinti futtatási lehetőség
 • jelszó védelem
 • titkosítási lehetőségek
 • korszerű beállítási opciók projekt alapján
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.installpackbuilder.com/ 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Paquet Builder
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
59,95 USD Demo
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • xplorer² Professional 6.0.0.02024-05-29 xplorer² Professional 6.0.0.0 (0)
  Az xplorer² Professional rengeteg mennyiségű funkcióval teszi felhasználóbarátabbá a fájlkezelési műveleteinket. Számos feladathoz […]
 • 7-Zip 24.062024-05-27 7-Zip 24.06 (0)
  A 7-Zip egy könnyen és széleskörűen használható fájlkicsomagoló és tömörítő alkalmazás, ami rengeteg formátumot támogat. ZIP, RAR, […]
 • WinNc 10.7.5.02024-05-24 WinNc 10.7.5.0 (0)
  A WinNc egy paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás, ami számos extra, igen hasznos funkciót biztosít. A fontosabb […]
 • AX-ZIP Extractor 4.62024-01-21 AX-ZIP Extractor 4.6 (0)
  Az AX-ZIP Extractor megoldása nagyban hasonlít a paneles indítófelülettel elérhető fájlkezelő programokra amivel tömörített mappákban […]
 • SecretFolder 7.52024-01-05 SecretFolder 7.5 (0)
  A SecretFolder egy fájlok titkosítására, elrejtésére alkalmas szoftver amivel jelszóval tudod ellátni a privát, bizalmas […]

Szólj hozzá