Tömörítő

Alternate EXE Packer 2.720

Az Alternate EXE Packer egy speciális fájl tömörítő, kicsomagoló program ami EXE fájlok esetén használható fel. Az alábbi Free alkalmazás ideális biztonsági mentések készítéséhez, illetve abban az esetben is ha a gépeden található EXE fájlok tömörítésével helyet szeretnél felszabadítani. EXE, DLL, ELF fájltípusok esetén használható.

A címben említett fájlkezelő alkalmazás egy speciális fájlok tömörítésére, illetve az azok kicsomagolására kifejlesztett program. Az Alternate EXE Packer megoldása több szempontból is hasznosnak tekinthető, nem csak hogy neki köszönhetően biztonsági mentéseket is készíthetsz, a szóban forgó tartalmak tömörítésével akár helyet is fel lehet szabadítani. Ez inkább abban az esetben lehet hasznos ha rengeteg elemről lenne szó.

Az Alternate EXE Packer letöltése után gyakorlatilag néhány lépésben telepíthető, amelynek a végrehajtása után egy kifejezetten egyszerű, modern, egyben jól navigálható kezelőfelület fogad. Neki is láthatunk a futtatásához, illetve ahhoz a munkafolyamathoz amire szükségünk lesz később.

Alternate EXE Packer: EXE fájlok szerkesztéséhez

Az Alternate EXE Packer használata nagyon egyszerű, a szoftver indítása után ha tömöríteni szeretnél tartalmat, kizárólag csak annyit kell tenni, hogy a program kezelőfelületén betallózod azt a fájlt, vagy fájlokat amiről szó van, természetesen több elemet is meg lehet a számára adni.. Ezt követően a felső eszköztárán csak ki kell választani a „ compress „ opciót. Ha fontosnak tartod kiválasztható a tömörítési szint. Maga a kicsomagolás is ilyen egyszerűen hajtható végre.

Az Alternate EXE Packer alapvetően EXE, DLL, ELF fájlformátumokat támogat, természetesen a lista nem teljes. Az alkalmazás komolyabb konfigurációt nem igényel.

A szoftver fontosabb funkcióihoz billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá lehet férni. Tömörített tartalmak kezelésre felhasználhatod még a Alternate Archiver vagy a Zipfocus nevű programot, az utóbbi változat szintén támogatja az EXE fájlok kezelését.

Az Alternate EXE Packer egy teljesen ingyenesen használható különleges fájlok kicsomagolására, illetve tömörítésükre alkalmas program. A szoftver elsősorban EXE, DLL, ELF fájlok esetén használható. A programnak köszönhetően a gépeden tárolt korábban felsorolt fájlkiterjesztések tömörítésével akár helyet is fel tudsz szabadítani.

Alternate EXE Packer

Alternate EXE Packer Összefoglaló:

 • Fájlok tömörítésére, kicsomagolásukra
 • EXE, DLL, ELF fájlkiterjesztésekhez
 • egyszerű használat
 • billentyűkombinációs vezérelhetőség
 • hely felszabadítási feladatokhoz
 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.alternate-tools.com/pages/c_exepacker.php?lang=ENG
Alternate EXE Packer letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate EXE Packer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Pic View 3.4602024-04-10 Alternate Pic View 3.460 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • Alternate Pic View Lite 3.4602024-04-10 Alternate Pic View Lite 3.460 (0)
  Az Alternate Pic View Lite egy Magyar nyelven is használható képnézegető, képszerkesztő program. A fotók módosításához rengeteg […]
 • FileOptimizer 16.60.28912024-04-02 FileOptimizer 16.60.2891 (0)
  A FileOptimizer egy igen hasznosnak tekinthető speciális fájltömörítő program. Neki köszönhetően úgy tudod tömöríteni a […]
 • Alternate TextBrowser 4.2502024-03-02 Alternate TextBrowser 4.250 (0)
  Az Alternate TextBrowser egy forráskód szerkesztő szoftver ami rengeteg formátumot támogat. A Free alkalmazással a tartalmak […]
 • Alternate TextBrowser Portable 4.2502024-03-02 Alternate TextBrowser Portable 4.250 (0)
  Az Alternate TextBrowser Portable egy HTML, XML, PHP, JAVA, JS, INI, SHELL formátumokhoz használható forráskód szerkesztő szoftver […]

Szólj hozzá