Alternate EXE Packer 2.400

Az Alternate EXE Packer egy speciális fájl tömörítő, kicsomagoló program ami EXE fájlok esetén használható fel. Az alábbi Free alkalmazás ideális biztonsági mentések készítéséhez, illetve abban az esetben is ha a gépeden található EXE fájlok tömörítésével helyet szeretnél felszabadítani. EXE, DLL, ELF fájltípusok esetén használható.

A címben említett fájlkezelő alkalmazás egy speciális fájlok tömörítésére, illetve az azok kicsomagolására kifejlesztett program. Az Alternate EXE Packer megoldása több szempontból is hasznosnak tekinthető, nem csak hogy neki köszönhetően biztonsági mentéseket is készíthetsz, a szóban forgó tartalmak tömörítésével akár helyet is fel lehet szabadítani. Ez inkább abban az esetben lehet hasznos ha rengeteg elemről lenne szó.

Az Alternate EXE Packer letöltése után gyakorlatilag néhány lépésben telepíthető, amelynek a végrehajtása után egy kifejezetten egyszerű, modern, egyben jól navigálható kezelőfelület fogad. Neki is láthatunk a futtatásához, illetve ahhoz a munkafolyamathoz amire szükségünk lesz később.

Alternate EXE Packer: EXE fájlok szerkesztéséhez

Az Alternate EXE Packer használata nagyon egyszerű, a szoftver indítása után ha tömöríteni szeretnél tartalmat, kizárólag csak annyit kell tenni, hogy a program kezelőfelületén betallózod azt a fájlt, vagy fájlokat amiről szó van, természetesen több elemet is meg lehet a számára adni.. Ezt követően a felső eszköztárán csak ki kell választani a „ compress „ opciót. Ha fontosnak tartod kiválasztható a tömörítési szint. Maga a kicsomagolás is ilyen egyszerűen hajtható végre.

Az Alternate EXE Packer alapvetően EXE, DLL, ELF fájlformátumokat támogat, természetesen a lista nem teljes. Az alkalmazás komolyabb konfigurációt nem igényel.

A szoftver fontosabb funkcióihoz billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá lehet férni. Tömörített tartalmak kezelésre felhasználhatod még a Alternate Archiver vagy a Zipfocus nevű programot, az utóbbi változat szintén támogatja az EXE fájlok kezelését.

Az Alternate EXE Packer egy teljesen ingyenesen használható különleges fájlok kicsomagolására, illetve tömörítésükre alkalmas program. A szoftver elsősorban EXE, DLL, ELF fájlok esetén használható. A programnak köszönhetően a gépeden tárolt korábban felsorolt fájlkiterjesztések tömörítésével akár helyet is fel tudsz szabadítani.

Alternate EXE Packer

Alternate EXE Packer Összefoglaló:

 • Fájlok tömörítésére, kicsomagolásukra
 • EXE, DLL, ELF fájlkiterjesztésekhez
 • egyszerű használat
 • billentyűkombinációs vezérelhetőség
 • hely felszabadítási feladatokhoz
 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.alternate-tools.com/pages/c_exepacker.php?lang=ENG


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate EXE Packer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Archiver 4.2802021-11-22 Alternate Archiver 4.280 (0)
  Az Alternate Archiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel rengeteg nélkülözhetetlen feladatot el tudsz látni. Lehet vele […]
 • Alternate Archiver Portable 4.2802021-11-22 Alternate Archiver Portable 4.280 (0)
  Az Alternate Archiver Portable egy telepítés nélkül használható fájlkezelő, fájlasszisztens program, amivel a számítógépen tárolt […]
 • Alternate Quick Audio Converter 2.0.0202021-11-19 Alternate Quick Audio Converter 2.0.020 (0)
  Az Alternate Quick Audio Converter egy korszerű multimédiás szoftver amivel audió fájlokat tudunk lejátszani, konvertálni ahol a […]
 • Alternate File Move 2.2802021-11-15 Alternate File Move 2.280 (0)
  Az Alternate File Move egy rendkívül praktikus fájlkezelő, segédprogram, amivel adott tartalmakat tudsz összehasonlítani ahogy csak […]
 • Alternate File Shredder 2.7102021-11-15 Alternate File Shredder 2.710 (0)
  Az Alternate File Shredder egy speciális végleges fájltörlő szoftver, amivel a számodra bizalmas adatokkal bíró fájlokat tudod úgy […]