InnoExtractor 5.3.0.190

Az InnoExtractor egy telepítő készlet kicsomagoló szoftver, amivel ki tudsz nyerni tartalmakat adott EXE fájlokból. Az alábbi Free alkalmazás kizárólag Inno Setup telepítők esetén működik. Honosított változat, vagyis Magyar nyelvű.

Akik jártasabb számítógépes ismeretekkel rendelkeznek, azokban sokszor felmerülhet, hogy lehetne egy adott EXE telepítőfájlt kicsomagolni, kinyerni abból meghatározott összetevőket azért hogy azt fel lehessen használni más területeken. Pontosan erre lett kifejlesztve az InnoExtractor nevű szoftver. Talán az egyetlen hátránya a programnak, hogy kizárólag Inno Setup telepítőkészletek esetén állja meg a helyét, igaz itt profin teljesít.

Az applikáció könnyen installálható, ahol a legalapvetőbb információk megadására kell csak szorítkozni. Maga a használata sem lesz túl bonyolult, hisz Magyar nyelven is tud.

Kifejezetten egyszerű felhasználói felület jellemzi, ahol célirányosan illeszkedik ahhoz amire eredetileg lett tervezve.

Az InnoExtractor felületén be tudod tallózni azokat az EXE fájlkiterjesztéssel bíró tartalmakat, amik kicsomagolását meg szeretnéd valósítani, de természetesen annak valós végrehajtása előtt betekintést is nyerhetsz annak tartalmába, ahol fájlonként választhatod ki hogy pontosan mire is van szükséged. Ha csak egy adott elemre van szükséged, azt fogd és vidd módszerrel az asztalra lehet importálni, de természetesen az egészet kibonthatod. Néhány alapvető információhoz is hozzáférhetsz az InnoExtractor segítségével, a gyártó cég, méret verziószám.

Az EXE fájlok kicsomagolására felhasználható szoftver az igen népszerű 7-Zip is ami némileg több telepítő készletet ismer. Ha akadályba ütköztél ezen a területen őt is érdemes kipróbálni.

Összességében nézve az InnoExtractor egy EXE kicsomagoló szoftver ami Inno Setup készletek esetén támogatja az azok adminisztrálását, Magyar nyelvi támogatással. Ha fájlokat szeretnél kinyerni telepítőkből, erre van szükséged. 

InnoExtractor

InnoExtractor összefoglaló:

 • EXE kibontó program
 • fogd és vidd támogatás
 • lehetőség van egy adott elemet kinyerni
 • alapvető információk megjelenítése
 • korábban telepített programok esetén is használható ha támogatott eszközkészlettel bír
 • egyszerű, áttekinthető felület
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.havysoft.cl/innoextractor.html

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
InnoExtractor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 7-Zip Portable 21.062021-11-28 7-Zip Portable 21.06 (0)
  A 7-Zip Portable a népszerű tömörítő fájlkezelő alkalmazás hordozható változata, ingyenes. Támogat jelszóvédelmet, fájldaraboló […]
 • 7-Zip 21.062021-11-26 7-Zip 21.06 (0)
  A 7-Zip egy könnyen és széleskörűen használható fájlkicsomagoló és tömörítő alkalmazás, ami rengeteg formátumot támogat. ZIP, RAR, […]
 • Alternate Archiver 4.2802021-11-22 Alternate Archiver 4.280 (0)
  Az Alternate Archiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel rengeteg nélkülözhetetlen feladatot el tudsz látni. Lehet vele […]
 • Bandizip 7.22.459582021-11-18 Bandizip 7.22.45958 (0)
  A Bandizip egy remek, könnyen munkára fogható fájlkicsomagoló alkalmazás ami Magyar nyelven is használható, kis erőforrás igény […]
 • Bandizip Portable 7.22.459582021-11-18 Bandizip Portable 7.22.45958 (0)
   A Bandizip Portable egy magyar nyelvi támogatással bíró ingyenes fájlkicsomagoló alkalmazás hordozható változatban. Minden fontosabb […]