Alkalmazások csoportos eltávolítása: (Kötegelt uninstall)

Az Advanced Uninstaller PRO segítségével lehetőséged van egyszerre több szoftvert is törölni nyom nélkül. Kezdőknek talán a legjobb megoldást biztosítja.

Ha rengeteg alkalmazás van telepítve a számítógépedre, egyszerre többtől is érzékeny búcsút szeretnél venni, itt a legjobb segédszoftver a feladatra, többet nem kell manuálisan ezekkel bajlódnod. Tökéletes munkát akkor érhetsz el vele ha már a segítségével installáltad azokat ebben az esetben valóban nyom nélküli munkát tud végezni. A folyamat elindításához, vagy egyszerűen jelöld ki bal egérgomb lenyomása mellett az összes elemet, vagy a CTRL+bal egér kattintással jelölhetőek ki egyenként.

Néhány alkalmazás eltávolításához a speciális eltávolítóját kell, hogy igénybe vegyük ahol az összes elem kijelölésére van szükség. Alapos és gyors munkát képes végezni. A hivatalos oldal itt található, míg az Advanced Uninstaller PRO részletesebb ismertetője itt található.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek