OpenVPN: Virtuális magánhálózat egyszerűen

Az alábbi ingyenes alkalmazással, az OpenVPN segítségével könnyedén csatlakozni tudsz úgy olyan szerverekhez, amelyeken keresztül biztonságosabban tudsz böngészni. Ha valamilyen régiókorlátozás révén nem tudsz elérni egy oldalt, akkor is hasznos lehet.

Vannak olyan külföldi weboldalak amik a tartalmat célzottan teszik elérhetővé a látogatók számára, ezzel nincs is gond, csak sokszor a minket érdeklő tartalmakat mi sem tudjuk így elérni. Ez könnyen megkerülhető akár az OpenVPN megoldásával is.

Maga a szoftver egy kliens alkalmazás, ami lehetővé teszi, hogy olyan távoli számítógépekhez tudj csatlakozni, amiken keresztül böngészve titkosított formában érhetsz el szinte bármit, sőt az előzőleg említett problémára is megoldást nyújt, természetesen ez függ hogy milyen proxy-t veszünk igénybe.

A régiókorlátozások feloldásán kívül a virtuális magánhálózatoknak köszönhetően nagyobb biztonságban vagyunk, hisz, az erős titkosításnak köszönhetően nem csak hogy nem szivárognak ki adatok a böngészési tevékenységeinkről, de számos veszélyforrástól is távol tudjuk magunkat tartani.

A kis méretű OpenVPN kliens gyorsan beüzemelhető, ami után az általunk preferált csatlakozási információk megadása szükséges csak. Erre több módszer is létezik, rengeteg leírás érhető el hozzá. Ingyenesen vehető igénybe.

openvpn virtualis maganhalozat egyszeruen-174030

Így hozhatsz létre egyszerűen virtuális magánhálózatokat biztonságos böngészéshez: OpenVPN


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
OpenVPN: Virtuális magánhálózat egyszerűen
Szerző
Leírás
Az alábbi ingyenes alkalmazással, az OpenVPN segítségével könnyedén csatlakozni tudsz úgy olyan szerverekhez, amelyeken keresztül biztonságosabban tudsz böngészni. Ha valamilyen régiókorlátozás révén nem tudsz elérni egy oldalt, akkor is hasznos lehet.

Kapcsolódó szoftverek

 • SSuite Office Portable 8.262014-08-28 SSuite Office Portable 8.26 (0)
  Az SSuite Office Portable egy Free alkalmazás formájában futtatható szövegszerkesztő irodai szoftver, ami tartalmaz táblázatkezelő, […]
 • FileBot 4.7.52016-12-08 FileBot 4.7.5 (0)
  A FileBot egy remek fájlkezelő alkalmazás ami lehetővé teszi a számodra, hogy a lehető legegyszerűbben át tudd nevezni filmjeidet, […]
 • BS.Player PRO 2.762021-08-05 BS.Player PRO 2.76 (0)
  A BS.Player PRO egy kiváló minőségű filmlejátszást támogató médiacenter amivel teljessé tehető a a szórakozás élménye a […]
 • TagSpaces 3.11.62021-08-31 TagSpaces 3.11.6 (0)
  A TagSpaces egy teljesen ingyenes fájl böngésző szoftver, aminek az elsődleges feladata, hogy sokkal egyszerűbbé tegye a számítógépen […]
 • Registry CleanUP Suite: Registry karbantartó szoftver töredezettség mentesítési feladathoz2020-03-18 Registry CleanUP Suite: Registry karbantartó szoftver töredezettség mentesítési feladathoz (0)
  Egy adott feladatkörre tervezett profi, rengeteg prémium megoldásnak számító eszközzel rendelkező karbantartó funkciókat biztosító […]