OpenVPN: Virtuális magánhálózat egyszerűen

Az alábbi ingyenes alkalmazással, az OpenVPN segítségével könnyedén csatlakozni tudsz úgy olyan szerverekhez, amelyeken keresztül biztonságosabban tudsz böngészni. Ha valamilyen régiókorlátozás révén nem tudsz elérni egy oldalt, akkor is hasznos lehet.

Vannak olyan külföldi weboldalak amik a tartalmat célzottan teszik elérhetővé a látogatók számára, ezzel nincs is gond, csak sokszor a minket érdeklő tartalmakat mi sem tudjuk így elérni. Ez könnyen megkerülhető akár az OpenVPN megoldásával is.

Maga a szoftver egy kliens alkalmazás, ami lehetővé teszi, hogy olyan távoli számítógépekhez tudj csatlakozni, amiken keresztül böngészve titkosított formában érhetsz el szinte bármit, sőt az előzőleg említett problémára is megoldást nyújt, természetesen ez függ hogy milyen proxy-t veszünk igénybe.

A régiókorlátozások feloldásán kívül a virtuális magánhálózatoknak köszönhetően nagyobb biztonságban vagyunk, hisz, az erős titkosításnak köszönhetően nem csak hogy nem szivárognak ki adatok a böngészési tevékenységeinkről, de számos veszélyforrástól is távol tudjuk magunkat tartani.

A kis méretű OpenVPN kliens gyorsan beüzemelhető, ami után az általunk preferált csatlakozási információk megadása szükséges csak. Erre több módszer is létezik, rengeteg leírás érhető el hozzá. Ingyenesen vehető igénybe.

openvpn virtualis maganhalozat egyszeruen-174030

Így hozhatsz létre egyszerűen virtuális magánhálózatokat biztonságos böngészéshez: OpenVPN


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
OpenVPN: Virtuális magánhálózat egyszerűen
Szerző
Leírás
Az alábbi ingyenes alkalmazással, az OpenVPN segítségével könnyedén csatlakozni tudsz úgy olyan szerverekhez, amelyeken keresztül biztonságosabban tudsz böngészni. Ha valamilyen régiókorlátozás révén nem tudsz elérni egy oldalt, akkor is hasznos lehet.

Kapcsolódó szoftverek

 • Total Commander For Android 2.622015-08-30 Total Commander For Android 2.62 (0)
  A Total Commander For Android az egyik legtöbb funkciót biztosító fájlkezelő alkalmazás ami mobilra elérhető. Ez az Android program […]
 • HipChat 4.27.1.16582016-09-11 HipChat 4.27.1.1658 (0)
  A HipChat egy teljes körű szolgáltatást biztosító Chat beszélgetések kivitelezésére alkalmas szoftver. Ez az alkalmazás ideális még […]
 • Anti Recovery 1.4 Build 52015-01-06 Anti Recovery 1.4 Build 5 (0)
  Az Anti Recovery egy Privát takarító, végleges fájltörlő alkalmazás, amivel meggátolható, hogy visszaszerezhetőek legyenek a korábban […]
 • Wub 1.5.0.02019-12-31 Wub 1.5.0.0 (0)
  A Wub egy Windows konfiguráló szoftver amivel az operációs rendszer frissítéseit lehet ki, illetve bekapcsolni. A kikapcsolás akkor […]
 • UnHackMe: Vírusok, illetve kémszoftverek hatékony eltávolításához2020-08-13 UnHackMe: Vírusok, illetve kémszoftverek hatékony eltávolításához (0)
  Egy alapos, haladó ismeretekkel rendelkezők számára tökéletes szoftver az UnHackMe amivel vírusokat, illetve nehezen megtalálható […]