Blog

Mobilokra is lehet videókat szerkeszteni, illetve konvertálni a VidCoder nevű alkalmazással

Az alkalmazás a videók konvertálását profilokba rendszerezett beállításokkal teszi sokkal egyszerűbbé. A VidCoder multimédiás fájlokhoz létrehozott verziója számítógép, illetve mobilokra szánt tartalmak létrehozását is lehetővé teszi.

Videók szerkesztéséhez is megfelelő funkciókat tartalmaz a VidCoder nevű program ami egy több célra is tökéletes megoldást biztosít, hogy a legjobb minőségben, illetve a lehető legtöbb kiválasztható kodekkel tudjunk videókat módosítani, konvertálni.

Szerkesztésnél a videó felbontása, az audió, illetve a videó jellemzők módosíthatóak, a hasonló dekódolókkal összehasonlítva külön lehet ezeket a paramétereket megváltoztatni, a felhasználási helyhez igazítani.

Profi megoldás, hogy a lehető legkevesebb beállítással lehessen akár Android rendszerre ideális jellemzőkkel rendelkező tartalmakat létrehozni. Azok a videók amiket úgy készítettél el hogy az több fejezetből áll, az az átalakítása után is megőrzi ezeket az előnyös tulajdonságokat. FullHD videókhoz annak az érdekében, hogy a legjobb felbontásban kapjuk meg a kedvenc létrehozott, esetleg felvett videóinkat. Külső adathordozókról, illetve a számítógépről is betallózható a tartalom. A VidCoder aktuális verzióját innen szerezheted be. Ingyenes kiadás. Honosított formában, illetve telepítést nem igénylő verzióban is beszerezhető.

VidCoder – videó konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Mobilokra is lehet videókat szerkeszteni, illetve konvertálni a VidCoder nevű alkalmazással
Szerző
Leírás
Konvertálás, illetve videó szerkesztés is lehetséges a VidCoder megoldásával ami minőségromlás mentesen tud eredményeket produkálni

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá