Mappa szinkronizálást, illetve fájlok profi megosztásához eredményes a Nextcloud

A fájlasszisztens szoftverrel a számítógépen található tartalmak hatékony megosztásához hatékony a lényegesebb szolgáltatásoknál eredményesebb, ingyenes kliens amivel szinkronizáló funkcióval lehet az előzőleg betallózott mappák tartalmát mobilról, illetve Windows rendszerről kezelnünk. A Nextcloud szolgáltatása ingyenesen is kipróbálható megoldásként lehet használni.

A szoftver Windows, illetve Android rendszerrel beszerezhető eszközökre is támogatott amivel az azokon kezelt fájlokkal támogat több olyan feladatot amire fájlokról lehet backupot készíteni, illetve megosztani a fontosabb, adott közösség tagjaival. A program egy biztonságos, titkosítással tudja korlátozni a szoftver adott szolgáltatásainak a megfelelő elérését.

Az alkalmazás egy kényelmes indítófelülettel használható ahol csak azon funkciók testre szabására van szükség ami a leginkább kell.

Dokumentum tartalmak projekt megosztáshoz

A fájlkezelő szoftver beállításainál a szinkronizáláshoz szükséges mappák kiválasztása, illetve néhány plusz funkciót szükséges elindítani. A Nextcloud egyszerűen használható, hozzá lehet adni azokhoz az alkalmazások listájához amik automatikusan indulnak el. A tálcáról kezelhetjük egy hatékony dizájnos eredményes kliens megoldással lehet definiált módszerrel a betallózott mappák tartalmát szinkronizálnunk.

A Nextcloud fájlkezelő program innen szerezhető be, ami levelek küldése, videótelefonálás, dokumentum fájlokkal való munkafolyamatokhoz is használható.

Nextclound – felhő alapú fájlok megosztásához


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Mappa szinkronizálást, illetve fájlok profi megosztásához eredményes a Nextcloud
Szerző
Leírás
Ingyenesen kipróbálható mappa szinkronizálás eszközzel létrehozott fájlkezelő amivel a lényegesebb tartalmakat is meg lehet osztani. A Nextcloud egy modern eszköz.

Kapcsolódó szoftverek