Magyar nyelvű ingyenes screenshot készítő szoftver

Hordozható és telepíthető változatban elérhető ingyenes képlopó szoftver ami fotóeditor funkciót és megosztási lehetőségeket is ellát…

 

Ha meg szeretnéd örökíteni azokat az aktuális folyamatokat amik a monitorodon zajlanak akkor mindenképp szükséged lesz egy segédalkalmazásra. Ha ingyenes megoldást keresel, használd a PicPick nevű szoftvert. Teljes Magyar nyelvi támogatással rendelkezik, széleskörűen kezelhető, többek között billentyűparanccsal is aktiválható. Mi adhatjuk meg a számára hogy mely területet örökítse meg, vagy a teljes képernyőt, adott aktív ablakot, vagy szabadon kijelölt területet. Még a mentés előtt szerkeszthető a fotó, effektezhetünk, vághatunk, méretezhetünk, feliratozhatunk, de akár szabadkézi rajzokat is készíthetünk. A végeredmény azonnal meg is osztható többek között FTP -n. A PicPick hordozható változata még kényelmesebb használatot biztosít, azonnal futtatható install nélkül és még a registryt sem szemeteli.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek