Letölthető az FBackup 7.4.475 ( Backup készítő Tools )

Korszerű, egyszerűen használható biztonsági mentés készítő alkalmazás amivel pillanatok alatt tudsz archívumokat készíteni minden olyan fájlról amik nélkülözhetetlenek. Megjelent a legújabb változata az FBackup 7.4.475.

A Windows beépített biztonsági mentés készítőjétől sokkal több funkciót, beállítási lehetőséget tartalmazó szoftver, amivel akár hálózati útvonalon keresztül is tudod azokat adminisztrálni. Ha esetleg eddig is használtad, itt a legújabban kiadott változata az FBackup 7.4.475.

Az FBackup 7.4.475 ingyenesen használható, dinamikus, kiválóan megtervezett felülettel rendelkezik, ahol túl sok tennivaló nincs annak az érdekében, hogy eredményeket kaphass. A szoftverrel az elkészített biztonsági mentéseket tömöríteni lehet, így sokkal kevesebb helyet igényel, ez kevesebb problémával jár a tároláskor. További lehetőség, hogy azt a gépen vagy hálózaton keresztül is lehet tárolni, csak a szükséges konfigurációra van szükség ehhez.

A program a biztonsági mentés készítéséhez, illetve a visszaállításához is megfelelő eszközkészlettel rendelkezik, ez sem igényel bonyolult lépéseket. Pozitívum, hogy a munkafolyamatot időzíteni lehet, így azt csak konfigurálni kell ezután a szoftver teljesen automatikusan végzi el a biztonsági mentés készítést. Rengeteg hasonló szoftver tölthető le, ha fontos az egyszerű használat, időzíthetőség, választható mentési hely, illetve hogy ingyenes, mindenképp érdemes kipróbálni.

Letölthető az FBackup 7.4.475


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az FBackup 7.4.475 ( Backup készítő Tools )
Szerző
Leírás
Itt a népszerű biztonsági mentés készítő szoftver legújabb kiadása a FBackup 7.4.475.

Kapcsolódó szoftverek

Cimkék: