Letölthető a VSO Downloader 5.1.1.71 ( Gyors videó letöltő alkalmazás )

Maximális minőség megőrzése alapján lehet videókat letölteni több népszerű videó megosztó portálról az alábbi programmal. Beszerezhető a VSO Downloader 5.1.1.71 legújabb kiadása ami egy népszerű kliens alkalmazás videók beszerzéséhez.

A szoftver számos olyan oldalon használható ahol korábban videókat tettek közzé, vele azokat az eredeti minőségben, illetve előre kiválasztható felbontásban lehet a számítógépre letölteni. Rengeteg PC tulajdonos próbálta ki, illetve használja rendszeresen, ez nem is csoda mivel szinte csak előnyös tulajdonságok mondhatóak el róla. A videó letöltés vezérlő több olyan beállítással is rendelkezik ahol manuálisan lehet plusz funkciókhoz fontos eszközökhöz hozzáférni, ilyen a beépített reklám blokkoló ahol te is hozzáadhatsz olyan oldalakat amiket le szeretnél vele tiltani. A konfigurációs panelon meglepően sok plusz beállítás is található azokat csak ez a program tartalmazza. Nemrég vált beszerezhetővé a VSO Downloader 5.1.1.71, a kiadás sokkal jobb felhasználói élményt biztosít a kipróbálóknak érdemes beszerezni a legújabb verziót. Egyszerűbb, kényelmesebb a videók letöltése mivel automatikusan van arra lehetőség, hogy azt a számítógépre eltároljuk, az is kiválasztható, hogy milyen formátumokat bízzunk rá hogy letöltse azokat ha megtekintettük. A szoftver ezen a linken található.

VSO Downloader 5.1.1.71 – Minőségi videók letöltéséhez


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a VSO Downloader 5.1.1.71 ( Gyors videó letöltő alkalmazás )
Szerző
Leírás
Itt a VSO Downloader 5.1.1.71 videó letöltő legfrissebb kiadása

Kapcsolódó szoftverek