A legkönnyebben használható videó letöltő alkalmazás…

Az egyik legkönnyebben használható videó letöltő alkalmazásnak számít a VSO Downloader ami akár felhasználói interakció nélkül is dolgozik ha úgy szeretnéd.

Ki ne ismerné a YouTube-ot, ha találsz ott kedvedre való videót és le is szeretnéd azt tölteni erre a szoftverre van szükséged. Természetesen az adott munkafolyamatra rengeteg szoftver érhető el amik között még free hozzáféréssel rendelkezőek is találhatóak. A VSO Downloader számos különleges szolgáltatással emelkedik ki ezek közül, többek között azzal hogy rengeteg weboldalon használható, különbséget tud tenni a hasznos tartalom és a reklámok között továbbá azzal, hogy automatikus monitorozási funkciója révén képes önállóan is letölteni videókat ha olyan oldalra látogatunk ahol van ilyenféle tartalom. Funkcionálisan és felépítésben a lehető legalapvetőbb opciókat biztosítja így garantált a könnyed kezelés még a kevésbé jártas felhasználóknak is. HD tartalom támogatás, gyors letöltés és ingyenesség jellemzi.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek