Blog

Kurzorok testre szabása a CursorFX programmal

A szoftverrel saját egérkurzorokat lehet készíteni, illetve testre szabhatjuk a jelenlegi fájlokat. A CursorFX megoldásával akár bőrökkel is szerkeszthetőek az egérmutatók. Konfigurálhatjuk a méretüket, szinüket, illetve a mozgás effektus paramétert.

Az egérmutatók jellemzőit integrált témákkal, illetve manuálisan tudjuk módosítani. Egyedi effektusokkal lehet mélyebb, testre szabható dizájnos jellemzőkkel létrehozni tartalmakat, amivel akár egérkattintás effektust is készíthetünk. A szoftver több ezer Animált egérkurzor letöltéséhez is kiváló. Az aktuálisan elérhető egérkurzorokat PNG fájlformátumba importálhatjuk ami a program témaszerkesztőjével megnyitható, illetve módosítható. Több egyedi funkciót tartalmaz ami a Windows operációs rendszernél nem áll rendelkezésre. Egy kitűnő kezelőfelületen egérmutató mozgás, illetve kattintás effektust készíthetünk azokhoz, szerkeszthetjük a méretüket, kontrasztjukat, a szín tulajdonságukat.

Egérkurzorok módosításához is

A program tömérdek kiváló grafikával létrehozott egérkurzor bőrt támogat, a CursorFX eszközével megtekinthetjük, illetve akár módosíthatjuk az egérmutató tartalmakat. A fájlszerkesztést vissza is tudjuk vonni a vezérlőpultról, illetve billentyűparancsokkal.

Az animált egérkurzorok készítéséhez, módosításához tervezett CursorFX innen szerezhető be. A fájlok szín, illetve árnyalat jellemzőit is testre szabhatjuk, sokkal eredményesebben lehet az egérkurzorokat módosítani.

CursorFX – Egérmutató szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kurzorok testre szabása a CursorFX programmal
Szerző
Leírás
Windows egérmutatók készítéséhez, illetve a szerkesztésükhöz futtatható a CursorFX.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá