Kingo ROOT 1.5.8

A Kingo ROOT kifejezetten egyszerű módját biztosítja annak hogy Androidos készülékedet Rootolni tudd. Az alábbi Free alkalmazás rengeteg mobil márkát támogat, maga a művelet később vissza is vonható. Neki köszönhetően teljes jogosultsággal férhetsz az operációs rendszerhez.

Mobil Rootolásra némi keresgélés után számos egyedi működő és kevésbé biztonságos módszert lehet találni, esetenként ennek végrehajtásához bizony alapvető ismeretek megléte szükséges. Ha nem vagy egy számítógép zseni, de mégis szeretnél mobilodból többet kihozni, itt egy kifejezetten egyszerű módszer, amit a Kingo ROOT kínál.

Kategóriájában az egyik legnépszerűbb, ez nem is csoda mivel számos mobil márkát támogat, folyamatos fejlesztés alatt áll. Ami még szintén a népszerűségét fokozza az a tény, hogy felépítésben és funkcionálisan a kezdőket célozza meg.

Talán a legnagyobb szakértelmet a Kingo ROOT telepítése igényli, amihez nem kell pilótavizsga. Az alapvető információk megadásán kívül nincs is más teendő, pár kattintással meg is történik.

Az első indulást követően a Kingo ROOT egy kifejezetten egyszerű, túl sok opciót nem tartalmazó felhasználói felületet szolgáltat, ahol csak kizárólag az adott feladathoz kapunk opciókat. A futása során automatikusan fel tudja ismerni a számítógéphez csatlakoztatott mobil eszközt, majd megjeleníti a Root állapotot.

Fel kell rá hívni a figyelmet, hogy a Kingo ROOT kizárólag akkor tud rendeltetésszerűen működni, ha „Debug módban” van a készülék csatlakoztatva. Akik nem tudják, hogy kell ezt végrehajtani, a kezelőfelületén közvetlenül elérhető a hivatalos oldal, ahol a lépései képekkel és leírással vannak illusztrálva.

Kingo ROOT opciók

A Kingo ROOT használatához túl sok mindent nem kell tenni, mint a szóban forgó funkciót jellemző gombra kattintani miután a készülék megfelelően van csatlakoztatva. Néhány perc alatt ez le is zajlik. A folyamat során telepíti a készülékre a Superuser alkalmazást, amivel megvalósítható a nagyobb jogosultság elérése.

Természetesen azt is támogatja a Kingo ROOT hogy egy kattintással Unrooroljuk az eszközt.

Arra azért minden felhasználónak felhívjuk a figyelmét, hogy kellő odafigyeléssel és némi informálódással vágjanak bele a dologba, mivel a folyamattal a készülék használhatatlanná is válhat, nem is beszélve a garanciális feltételekről. Mindenki csak saját felelősségére tegye.

Mobilod adminisztrálására, számítógépen keresztül történő feladatok végrehajtására az Apowersoft Phone Manager megoldását javasoljuk, képlopásra, fájlmenedzselésre, régen használt Appok eltávolításához ideális.

Összességében a Kingo ROOT az egyik talán legegyszerűbb módját biztosítja annak hogy nagyobb jogosultságot tudj szerezni az Androidot futtató készüléked felett. Egy kattintásos használat, visszavonható munkafolyamatok jellemzik.

Kingo ROOT

Kingo ROOT összefoglaló:

 • Rootoló alkalmazás
 • könnyed áttekinthető felület
 • egy kattintással végrehajtható
 • vissza is vonható
 • rengeteg mobil márkát támogat
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.kingoapp.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Kingo ROOT
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Clean Space 7.512021-08-03 Clean Space 7.51 (0)
  A Clean Space egy speciális Windows tisztító, Karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben törölni tudod a számítógéped […]
 • Chromium 94.0.4597.02021-08-03 Chromium 94.0.4597.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Rufus 3.152021-08-03 Rufus 3.15 (0)
  A Rufus nevű hordozható program segítségével bootolhatóvá teheted az USB meghajtódat. Diagnosztikai szoftverek futtatásához, […]
 • MEmu 7.5.62021-08-03 MEmu 7.5.6 (0)
  A MEmu egy teljesen ingyenes Windows asztali környezetből futtatható Android Emulátor program amivel minden ma népszerűbb kényelmi […]
 • Zortam Mp3 Media Studio 28.702021-08-03 Zortam Mp3 Media Studio 28.70 (4)
  A Zortam Mp3 Media Studio egy valódi zene mindenes szoftver ami automatikusan felkutatja az audió fájlokat. Az alábbi Free alkalmazás […]