SHAREit 4.0.6.177

A SHAREit egyszerű, gyors és kényelmes megoldást biztosít annak az érdekében, hogy két eszköz között fájlokat lehessen mozgatni, megosztani. A szoftver egyaránt használható mobil, illetve két számítógép közötti közvetlen kapcsolat kiépítésére. Ezt Free alkalmazásként támogatja. Magyar nyelvi támogatással.

Ma már bármikor szükség lehet arra hogy két eszközt csatlakoztatni tudjunk egymáshoz fájlmozgatás céljából, legyen az két számítógép, vagy akár mobil PC-vel való közvetlen kapcsolat. Ezen a területen egy univerzális segédlet a SHAREit, ami a ma összes ismertebb módszert biztosítja ehhez, ráadásul nem csak hogy ingyenes, Magyar nyelvű, de igen egyszerű maga a használat is.

A SHAREit letöltésével és a telepítés végrehajtásával gyakorlatilag azonnal üzemkész állapotba kerül, az első futtatásakor azonnal elkezd eszközöket keresni és fel is ajánlja, hogy fájlmozgatás céljából összeköttetést teremtsünk azok között. Mobil esetén a SHAREit ideális hogy képeket tudjunk arról a számítógépre menteni, vagy akár zenéket, videókat lehessen arra átmásolni.

Szinte az összes kapcsolódási módot támogatja legyen az WI-FI, USB kábel, megfelelő hardveres felszereltség esetén Bluetooth átvitelt is lehet választani.

Nagyon egyszerű használni, a beállításoknál is az egyszerűségre koncentrál, így kezdők is azonnal kiismerhetik a funkcióit.

Mivel univerzális lehetőségeket biztosít, így a használatának köszönhetően nincs szükség eltérő eszközökhöz más más program beüzemelésére.

Alternatív fájlmegosztóként használhatod még a Cloudfogger vagy az igen népszerű Dropbox klienst, velük mások által elérhetővé tehetőek a saját tartalmaid.

A SHAREit egy speciális fájlmegosztó, ami lehetővé teszi a számodra, hogy mobilt PC-hez tudj csatlakoztatni, vagy akár két számítógépet abból a célból, hogy tartalmakat tudj azok között cserélni. Egyszerű használni ráadásul ingyenes. Mivel bárki számára kipróbálható és a kezdők számára sem okoz problémát a rendeltetésszerű futtatása mindenképp érdemes adni a számára egy esélyt azoknak akik a szóban forgó feladatra keresnek célprogramot. 

SHAREit

SHAREit Összefoglaló:

 • Fájlmegosztó program
 • mobil PC-vel való összekapcsolásához
 • minimális beállítást igényel
 • egyszerű használni
 • WI-FI, USB, Bluetooth támogatás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://shareit.lenovo.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SHAREit
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Shareaza 2.7.0.02013-09-05 Shareaza 2.7.0.0 (0)
  A Shareaza egy tekintélyes tudással bíró fájlmegosztó kliens alkalmazás ami tökéletes megoldást biztosít a p2p alapon működő […]
 • Telegram Desktop 4.10.02023-09-23 Telegram Desktop 4.10.0 (0)
  A Telegram Desktop egy igen népszerű, kifejezetten a biztonságosabb használatra koncentráló csevegő program, amivel a barátaiddal […]
 • Telegram Desktop Portable 4.10.02023-09-23 Telegram Desktop Portable 4.10.0 (0)
  A Telegram Desktop Portable nevű programmal egy profi, biztonságos levelező, Chat klienst próbálhatsz ki, igen széles körű funkció […]
 • Dropbox 183.4.70582023-09-22 Dropbox 183.4.7058 (0)
  A Dropbox nevű free alkalmazással a felhőben tudod tárolni tartalmaidat, szinkronizálni, ideális Backup készítésére és az így tárolt […]
 • Google Drive 81.0.5.02023-09-21 Google Drive 81.0.5.0 (0)
  A Google Drive kliens szoftverével teljesen automatikusan szinkronizálni tudod fájljaidat, dokumentumaidat a számítógéped és a Drive […]