Blog

Kezdő Windows futtatók számára is hatékony kéretlen eszköztár eltávolító a ZHPCleaner

A program egy hatékony veszélyes eszköztárak eltávolítására használható szoftver amivel egy hatékony eredményes definícióval tudjuk a ma ismertebb böngészőkből azokat törölni. A ZHPCleaner ingyenesen használható minden ma elérhető böngészőhöz.

A szoftverrel egy ingyenesen használható kéretlen eszköztár eltávolító amivel a ma használt böngészőkből tudjuk azokat a kéretlenül hozzáintegrálódott kiegészítőket eltávolítani amik nem tekinthetőek biztonságosnak. Az alkalmazással a böngészők alapértelmezett beállításait, illetve a Proxy konfigurációk alapértelmezett értékeinek a visszaállításához lehet egyszerűen futtatnunk.

Helyre tudja állítani a böngészők alapértelmezett konfigurációját

A ZHPCleaner eszköze indítása után azonnal megkeresi, illetve detektálja az összes azon eszközárat a Mozilla Firefox, illetve Chrome böngészőkben amik veszélyes munkafolyamatot hajthatnak végre.

A kártevő eltávolító eszközzel elvégzett módosítások vissza is vonhatóak ami az esetleges problémák megszüntetéséhez kell.

A keresés a kéretlen eszközárak törlése után a szoftver egy kezdő Windows futtatónak is egyszerűen kezelhető fájlkiterjesztéssel jelentést hoz létre egy minden ma ismertebb irodai programmal megnyitható formátumban. A ZHPCleaner kéretlen eszköztár eltávolító programot innen érhető el.

ZHPCleaner – víruskereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kezdő Windows futtatók számára is hatékony kéretlen eszköztár eltávolító a ZHPCleaner
Szerző
Leírás
Kéretlen eszköztárak eltávolításához ingyenes víruskereső program a ZHPCleaner.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá