IObit Driver Booster PRO – teljes körű illesztő program kezelő alkalmazás

Teljes körű illesztőprogram kezelő alkalmazás, ez a továbbfejlesztett verzió ami sokkal több funkciót támogat. A szoftver karbantartáson kívül konfigurálásra is használható, olyan területekhez lehet vele hozzáférni amihez eddig koránt sem volt lehetőségünk. Az IObit Driver Booster PRO egy korszerű megoldás.

Jelentősen több funkciót kapunk az alábbi kiadás használatával amik között már olyan kiegészítők, illetve lehetőségek is megtalálhatóak amiket általában karbantartók, illetve konfiguráló szoftverek szoktak tartalmazni. Az IObit Driver Booster PRO-t az illesztőprogramokhoz a frissítésükhöz, a sokkal kényelmesebb kezelésükhöz használhatjuk.

Az ingyenes kiadáshoz képes rengeteg plusz eszközt fedezhet fel a kipróbálója ilyen a teljesen automatikus illesztő program változat ellenőrzés, illetve az operációs rendszer üresjárata alatt történő frissítésük. Biztonsági mentések létrehozásához, az azok visszaállításához, vagy akár több kellemetlenséggel járó rendszerhiba megszüntetéséhez is fel lehet használni ahol az adott területen tapasztalt problémákhoz remek.

A szoftver rengeteg illesztőprogramhoz teljes támogatottsággal használható ahol többet nincs szükség az azok manuális keresésükre, illetve a telepítésre. A játék gyorsítója egy profil szerint tudja a fölösleges szolgáltatásokat leállítani, hogy erőforrást szabadíthassunk fel a nagyobb teljesítményt igénylő szoftvereknek. Az illesztő program frissítő előnyös, illetve hátrányos jellemzőkkel is rendelkezik. Előny a rengeteg plusz funkció, hátrány, hogy több olyan szolgáltatást is tartalmaz amit csak a megvásárolt kiadása esetén lehet kipróbálnunk, pedig az egyik legtöbb felhasználóval rendelkező alkalmazás. A teljesen átalakított felhasználói felülettel rendelkező Driver kezelő sokkal kényelmesebbé teszi a hétköznapjainkat.

IObit Driver Booster PRO – Driver kereső letöltő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
IObit Driver Booster PRO - teljes körű illesztő program kezelő alkalmazás
Szerző
Leírás
Egyszerűbbé tudja tenni az illesztőprogramok frissítését az IObit Driver Booster PRO

Kapcsolódó szoftverek