Mellőzhető szoftverek, szolgáltatások leállítása az IObit Driver Booster Driver frissítő programmal

Egyszerűn fel tudja ismerni a számítógépen elérhető illesztőprogramokat amivel azokat frissíteni lehet. A szoftverrel akár az operációs rendszer problémáit is ki lehet javítani. Felbontás, illetve hang problémákhoz is hatékony az IObit Driver Booster. A programokat, illetve mellőzhető szolgáltatásokat akár profil alapján lehet leállítani. Terjedelmesebb teljesítmény igényű szoftvereket is futtathatunk, gyorsíthatjuk a Windowst.

A szoftver egy egyedi illesztő programokhoz tervezett listán sorolja fel a tartalmakat, amiket frissíthetünk, illetve akár biztonsági mentést lehet azokról létrehozni. Az alkalmazással kevesebb hibával futtatható a Windows, számos hibajelenséghez tökéletes. Felbontás, Audió, helyreállítási feladatokhoz is futtatható, gyorsabban indítható el a PC. Az IObit Driver Booster programmal a böngészési előzmények, a nem kellő Registry, a feladat előzmények is törölhetőek.

Szükségtelen szolgáltatások leállítása

Maximálisan kihasználható a PC hardveres teljesítménye, amivel hatékonyabb játékmenet érhető el. Kikapcsolhatóak a fölösleges szolgáltatások, folyamatok. A Driver frissítő akár erőforrás terheltségi rendszer adatokat is megjelenít, az adott folyamatok mennyi teljesítményt használnak, amivel törölhetjük a vágólapot, illetve törölhetőek a fölösleges összetevők a memóriából. A programmal a processzor, illetve a Videókártyában rejlő potenciál számottevő erőforrással felszabadítható, javítható a felhasználói élmény.

A lemezterület felszabadításhoz, a nem kellő folyamatok leállításához is kifogástalan szoftver az IObit Driver Booster innen szerezhető be.

IObit Driver Booster – Illesztőprogram frissítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Mellőzhető szoftverek, szolgáltatások leállítása az IObit Driver Booster Driver frissítő programmal
Szerző
Leírás
Böngészési előzmények eltávolításához, gyorsításhoz, illetve szükségtelen szolgáltatások leállításához is futtatható az IObit Driver Booster.

Kapcsolódó szoftverek