Blog

Multimédiás tartalmak Androidra való másolásához használható program az Ashampoo AnyDroid

Módunk van, hogy Windows rendszeren található tartalmakat Androidos, illetve IOS mobil, illetve táblagép készülékekre mozgatni az Ashampoo AnyDroid, vagy akár az eszközökön található fájlokról biztonsági mentéseket létrehozni azt a PC-n eltárolva.

A telefon menedzselési feladatokra tervezett programmal a kedvenc videónkat is el lehet tárolni a mobilra majd azt a számítógépről is megtekinthetjük egy az átlagos technológiától sokkal gyorsabb fájl mozgatási eljárást használva.

Az Ashampoo AnyDroid telefon menedzser eszközével a mobilon található fájlokat rendszerezett módszerrel lehet kezelnünk, kiválasztani azokat a tartalmat amiket az eszközök között szeretnénk mozgatni, a beállítások módosításával a szinkronizálás teljesen önállóan történnek meg.

Android, IOS mobilokhoz használható

A szoftver a legtöbb felhasználó által beszerzett mobil eszközt támogatja több módszerrel is lehet a számítógéphez csatlakoztatni. A jelenleg megosztott telefon menedzser alkalmazásoknál használt módszerektől eltérően jelentősen hatékonyabb átvitelt biztosít így szinte bármely fájl formátumhoz használható.

A telefon menedzser alkalmazás a fejlesztői ígéretek szerint megközelítőleg 900 oldal esetén használható a lehető legprofesszionálisabb felhasználói élménnyel, videókhoz, esetleg zenékhez lehet futtatni mint kliens program. Az alkalmazás aktuális kiadása innen szerezhető be.

Ashampoo AnyDroid


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Multimédiás tartalmak Androidra való másolásához használható program az Ashampoo AnyDroid
Szerző
Leírás
Profi, korszerű kiegészítőket támogató telefon kezelő alkalmazás az Ashampoo AnyDroid, videók kezelésére is használható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá