Blog

iTools: Rengeteg különleges eszközzel rendelkező telefon menedzser alkalmazás

A telefon menedzser szoftverrel rengeteg olyan feladatot tudunk végrehajtani amivel jelentős mértékben többet lehet kihozni a mobilunkból. Csengőhangok mobilra másolása, biztonsági mentések készítése, diagnosztikai feladatok, fájlkezelés, a telepített App kiegészítők kezelése ha a leginkább fontosabb funkciókat említjük az iTools programról.

iPad, iPod touch, IPhone mobilok esetén igen hasznos tud lenni az iTools nevű alkalmazás ami egy telefon menedzser a legtöbb felhasználó számára fontos funkciókkal. A szoftver fájlkezelővel is rendelkezik amivel a számítógép és a mobil eszköz között lehet a tartalmainkat áthelyezni. Ez lehet csengőhang, kép, videó.

Biztonsági mentések készítésére is használható, a szoftverrel a létrehozás, illetve a mobil helyreállítása is gyorsan, eredményesen végezhető el.

Diagnosztizálhatóak olyan hibák amik a készülék rendeltetésszerű használatakor problémákat okoztak, lehetőség van azokat vele megszüntetnünk.

A fájlkezelője rendszerezi a telefonon található tartalmakat, azokat áttekinthetően lehet kiválasztanunk, és bármely tartalmat egyszerűen kezelni.

A iTools ingyenes használatkor funkciókorlátozással futtatható, rengeteg olyan extra kiegészítő választható ki amiket néhány nagyobb felhasználói táborral rendelkező alkalmazás nem teszi lehetővé hogy kipróbálhassuk. Innen szerezhető be az aktuális kiadás.

iTools – telefon kezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
iTools: Rengeteg különleges eszközzel rendelkező telefon menedzser alkalmazás
Szerző
Leírás
Hatalmas eszközkínálattal rendelkező telefon kezelő program: iTools

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá