IObit Driver Booster 2.2.0.155: Itt a legújabb változat te már használod?

Ha az illesztőprogramok naprakészen tartásáról van szó, akkor itt egy remek program ami az egyszerűséget és a hatékonyságot ötvözi egyetlen felületen. Megjelent az IObit Driver Booster 2.2.0.155, ez az aktuális változat.

A számítógép rendeltetésszerű használatához mindenképp fontos hogy az összes illesztő program fel legyen telepítve, sőt az sem elhanyagolható, hogy abból minden esetben a legújabb kiadást javasolt futtatni. Kezdők számára ez valóságos rémálomnak számít, hisz azok felkutatása és installálása nem is olyan egyszerű mint ahogy hangzik. Ez nem lehet többet probléma ha az IObit Driver Booster 2.2.0.155-ös változatára bízod azt a bizonyos piszkos munkát.

A gyors pár kattintásos installálás után egy barátságos, testre szabható felület fogad, ahol, a szoftver automatikusan felkutatja és kilistázza, hogy kell e valamit tenned. A Magyar nyelvű felhasználói felületének köszönhetően a kezelése nem jelenthet gondot. Lehetőség van a vizsgálatokat időzíteni, a letöltött, új kiadásokat automatikusan a háttérben felhasználói beavatkozás nélkül telepíteni. Ha problémák adódnának azok lementése során, a kapcsolódáshoz egyedi proxyt adhatsz meg.

Az IObit Driver Booster 2.2.0.155-ös változata hozott némi újdonságot a kipróbálói számára, mostantól sokkal nagyobb adatbázist szolgáltat, így sokkal magasabb találati arány mellett tudod az illesztőprogramjaidat megkeresni, illetve akár frissíteni.

Néhány teljesítménybeli optimalizáláson is átesett, illetve hibajavításon amik korábban a futtatása során váratlan fagyásokat idézett elő.

Az IObit Driver Booster 2.2.0.155 új felszínt, „bőrt” is kapott így a kinézete is sokkal modernebb lett. A fizetős változata sokkal több funkcióval van ellátva, de természetesen egy átlagos otthoni felhasználónak az ingyenes is bőven megteszi.

Az IObit Driver Booster 2.2.0.155 az egyik legfelhasználóbarátabb megoldás, hogy naprakészen tudd tartani a számítógépedhez tartozó illesztőprogramokat. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig a maximumot nyújtja.

IObit Driver Booster 2.2.0.155 Itt a legujabb valtozat te mar hasznalod-55643

Megérkezett a népszerű Driver frissítő és kereső program aktuális változata: IObit Driver Booster 2.2.0.155


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
IObit Driver Booster 2.2.0.155: Itt a legújabb változat te már használod?
Szerző
Leírás
Ha az illesztőprogramok naprakészen tartásáról van szó, akkor itt egy remek program ami az egyszerűséget és a hatékonyságot ötvözi egyetlen felületen. Megjelent az IObit Driver Booster 2.2.0.155, ez az aktuális változat.

Kapcsolódó szoftverek

 • Foxmail 7.2.222021-07-09 Foxmail 7.2.22 (0)
  A Foxmail egy üzenet küldő program számos különleges szolgáltatással, RSS olvasóval. Az alábbi Free alkalmazás gondoskodik arról, […]
 • TapinRadio 2.14.52021-07-26 TapinRadio 2.14.5 (0)
  A TapinRadio egy online rádióadók elérését biztosító remek kis program, ami beépített keresőt is tartalmaz. A fontosabbnak ítélt adók […]
 • TrakAxPC 4.022013-06-10 TrakAxPC 4.02 (0)
  A TrakAxPC egy multimédiás központ, ami felületén könnyedén megbirkózik képek, videók illetve audió állományok során felmerülő […]
 • Smart File Renamer: Akár ID3 címkék alapján is működő fájlátnevező alkalmazás2020-12-12 Smart File Renamer: Akár ID3 címkék alapján is működő fájlátnevező alkalmazás (0)
  Remek funkciókat tartalmazó fájl átnevező szoftver a Smart File Renamer ami rengeteg olyan különleges kiegészítővel rendelkezik […]
 • Ultimate Video Converter 4.0.0 Free változat2013-06-15 Ultimate Video Converter 4.0.0 Free változat (0)
   Az Ultimate Video Converter egy újabb minimális felhasználói ismeretet igénylő, egyszerű kinézettel rendelkező dekódoló szoftver ami […]