IObit Driver Booster 2.2.0.155: Itt a legújabb változat te már használod?

Ha az illesztőprogramok naprakészen tartásáról van szó, akkor itt egy remek program ami az egyszerűséget és a hatékonyságot ötvözi egyetlen felületen. Megjelent az IObit Driver Booster 2.2.0.155, ez az aktuális változat.

A számítógép rendeltetésszerű használatához mindenképp fontos hogy az összes illesztő program fel legyen telepítve, sőt az sem elhanyagolható, hogy abból minden esetben a legújabb kiadást javasolt futtatni. Kezdők számára ez valóságos rémálomnak számít, hisz azok felkutatása és installálása nem is olyan egyszerű mint ahogy hangzik. Ez nem lehet többet probléma ha az IObit Driver Booster 2.2.0.155-ös változatára bízod azt a bizonyos piszkos munkát.

A gyors pár kattintásos installálás után egy barátságos, testre szabható felület fogad, ahol, a szoftver automatikusan felkutatja és kilistázza, hogy kell e valamit tenned. A Magyar nyelvű felhasználói felületének köszönhetően a kezelése nem jelenthet gondot. Lehetőség van a vizsgálatokat időzíteni, a letöltött, új kiadásokat automatikusan a háttérben felhasználói beavatkozás nélkül telepíteni. Ha problémák adódnának azok lementése során, a kapcsolódáshoz egyedi proxyt adhatsz meg.

Az IObit Driver Booster 2.2.0.155-ös változata hozott némi újdonságot a kipróbálói számára, mostantól sokkal nagyobb adatbázist szolgáltat, így sokkal magasabb találati arány mellett tudod az illesztőprogramjaidat megkeresni, illetve akár frissíteni.

Néhány teljesítménybeli optimalizáláson is átesett, illetve hibajavításon amik korábban a futtatása során váratlan fagyásokat idézett elő.

Az IObit Driver Booster 2.2.0.155 új felszínt, „bőrt” is kapott így a kinézete is sokkal modernebb lett. A fizetős változata sokkal több funkcióval van ellátva, de természetesen egy átlagos otthoni felhasználónak az ingyenes is bőven megteszi.

Az IObit Driver Booster 2.2.0.155 az egyik legfelhasználóbarátabb megoldás, hogy naprakészen tudd tartani a számítógépedhez tartozó illesztőprogramokat. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig a maximumot nyújtja.

IObit Driver Booster 2.2.0.155 Itt a legujabb valtozat te mar hasznalod-55643

Megérkezett a népszerű Driver frissítő és kereső program aktuális változata: IObit Driver Booster 2.2.0.155


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
IObit Driver Booster 2.2.0.155: Itt a legújabb változat te már használod?
Szerző
Leírás
Ha az illesztőprogramok naprakészen tartásáról van szó, akkor itt egy remek program ami az egyszerűséget és a hatékonyságot ötvözi egyetlen felületen. Megjelent az IObit Driver Booster 2.2.0.155, ez az aktuális változat.

Kapcsolódó szoftverek

 • XMedia Recode 3.5.1.82020-09-15 XMedia Recode 3.5.1.8 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • Időkép 2.9.52015-08-21 Időkép 2.9.5 (0)
  Az Időkép nevű Android programmal valós időben kísérheted figyelemmel az időjárás változását. Az alábbi Free alkalmazás a népszerű […]
 • Free Hide IP 4.1.9.82017-07-28 Free Hide IP 4.1.9.8 (0)
  A Free Hide IP segítségével egyetlen kattintással tudod megváltoztatni az IP címedet. Könnyű telepíthetőség és használat jellemzi. […]
 • Easy Convert 1.2.0.02015-08-02 Easy Convert 1.2.0.0 (0)
  Az Easy Convert egy egyszerű kinézettel bíró videó konvertáló program, ami támogatja a népszerűbb kimenetek gyors dekódolását. Ismeri […]
 • ZenBrowser 15.0.72018-05-13 ZenBrowser 15.0.7 (0)
  A ZenBrowser egy gyors, megbízható, felhasználó központú megtervezéssel rendelkező böngésző, aminek az alapját a Chrome képezi. A […]