Blog

ImBatch Portable változat készítése…

Az ImBatch egy igazán sokrétű képszerkesztő szoftver, amivel a meglévő fotóidat igen rugalmasan tudod módosítani. Az alábbi lépések követésével saját Portable, hordozható változatot is létre tudsz hozni.

Képek konvertálására, kötegelt feladatok ellátásra is alkalmas ingyenesen elérhető képkezelő alkalmazás az ImBatch. Rengeteg felhasználónál merülhet fel az az igény, hogy telepítés nélküli változatban használhassák, de viszont azt kevesen tudják, hogy a beszerezhető kiadás abban is támogat, hogy néhány lépésben Portable változatot hozzunk abból létre.

A feladat végrehajtásához a következőt kell tenni: A telepítőállomány számítógépre való mentése és indítása után, az ImBatch meg fogja kérdezni, hogy milyen módon szeretnénk a későbbiekben használni, itt a „Portable” módot kell neki megadni. A következő lépésben meg kell neki adni egy elérési útvonalat, ahová ki fogja csomagolni a hozzá tartozó fájlokat. Érdemes egy előre létrehozott mappát választani.

A fájlok kibontása után gyakorlatilag más tennivaló nem is maradt. A végeredmény az ImBatch Portable változata.

Az így létrehozott mappa tartalmát szabadon felmásolhatod egy USB kulcsra és ezen túl több gépen is futtathatod telepítés nélkül.

Mindenképp érdemes kipróbálni ezt a remek képszerkesztő programot, mivel olyan képmanipulációs trükköket is elérhetővé tesz, amik csak prémium szoftverek esetén biztosítottak.

Fotókollázsok létrehozásához, a meglévő fájlok minőségbéli problémáinak javításához, alapvető jellemzőinek a megváltoztatásához is kiváló választás.

Ha egy telepítés nélkül használható képszerkesztő alkalmazást szeretnél, a kiszemelt áldozat a címben szereplő program, az alábbi lépések követésével saját ImBatch Portable változatot tudsz létrehozni.

ImBatch Portable valtozat keszítese
ImBatch Portable változat készítése néhány lépésben


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ImBatch Portable változat készítése…
Szerző
Leírás
Az ImBatch egy igazán sokrétű képszerkesztő szoftver, amivel a meglévő fotóidat igen rugalmasan tudod módosítani. Az alábbi lépések követésével saját Portable változatot is létre tudsz hozni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá