IE Snapshot 1.21

Az IE Snapshot egy egyedi feladatok megvalósítására ideális képlopó program. Ezzel a szoftverrel egyszerűen tudsz képernyőmentéseket készíteni adott weboldalakról, egy beépített böngészőt is tartalmaz. Opcionálisan a végeredményen vízjeleket is el tudsz helyezni. Profi Weboldal képlopó program. Menteni PDF, JPG, BMP, GIF formátumban tud. Free alkalmazás.

Az alábbi program egy különleges képlopó alkalmazás, ami a szokványostól eltérő feladatokra használható fel. Az IE Snapshot megoldásával weboldalakról készíthetsz képlopásokat.

Az IE Snapshot letöltése után, a szoftver telepítését követően egy egyedi kezelőfelület fogad, ahol azonnal neki is láthatsz a kérdéses munkafolyamat elvégzéséhez. Az alkalmazás használata nagyon egyszerű. Az IE Snapshot tartalmaz egy beépített böngészőt, ahol csak be kell gépelni annak az oldalnak a hivatkozását, amiről képernyőmentést szeretnél készíteni. Ezt követően lehetőség van arra hogy kiválaszd azt a területet amit ebbe bele szeretnél foglalni.

Az alkalmazás beállításainál néhány fontosabb konfigurációt is végre lehet hajtani, kiválasztható, hogy hová mentse el az elkészített képernyőmentést, illetve hogy milyen formátumban. Itt PDF, JPG, BMP, GIF formátum választható ki. Az IE Snapshot tartalmaz még egy speciális funkciót, vele a fotón egy feliratot, vízjelet is el lehet helyezni. Egyedi színvilág, betűtípus változók figyelembe vételével. Szükség esetén a kép minősége is kiválasztható.

Az IE Snapshot csak a legfontosabb beállításokhoz biztosít hozzáférést, így a telepítését követően szinte azonnal használható. Igaz ma már szinte az összes népszerűbb képernyőmentő program támogatja, hogy weboldal képlopásokat lehessen készíteni, ha te az egyszerűséget, az azonnali eredményeket tartod szem előtt mindenképp érdemes kipróbálnod.

Helyette választhatod még az igen népszerű PicPick nevű programot, az esetében egy igen korszerű képszerkesztő funkciót is igénybe vehetsz, vele az elkészített fotó rögtönzött megosztására is módod nyílik. Az oCam nem csak képként, hanem videó formájában is támogatja a szóban forgó funkciót.

Az IE Snapshot egy ingyenes Weboldal képlopó program, több mentési formátumot is támogat, egy beépített böngészőt is tartalmaz. A mentendő fájlon feliratokat is el lehet helyezni.

IE Snapshot

IE Snapshot összefoglaló:

 • Képernyőmentő alkalmazás
 • Weboldal képlopó funkció
 • beépített böngésző
 • több mentési formátum
 • a fájlok feliratozását is támogatja
 • kevés beállításra van szükség a rendeltetésszerű használat érdekében
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://accalio.com/index.php?id=254


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
IE Snapshot
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FastStone Photo Resizer 3.82017-02-18 FastStone Photo Resizer 3.8 (0)
  A FastStone Photo Resizer általános fotó manipulációs feladatok végrehajtására használható fel, átméretezni, konvertálni és […]
 • Light Image Resizer 5.1.4.12019-02-25 Light Image Resizer 5.1.4.1 (3)
  A Light Image Resizer segítségével csoportosan méretezhetsz át fotókat, illetve vízjelezheted is azokat. rengeteg lehetőséget […]
 • ScreenHunter Free 7.0.3312017-10-19 ScreenHunter Free 7.0.331 (0)
  A ScreenHunter Free egy nagyon egyszerűen használható képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver amivel GIF, JPG, BMP […]
 • Windows Screen Capture Tool 1.02014-05-06 Windows Screen Capture Tool 1.0 (0)
  Windows 8-ra optimalizált képlopó program a Windows Screen Capture Tool, ami tartalmaz, vízjelezőt, fotóeditort is. Felépítése révén […]
 • Screenshot Captor 4.29.02018-04-02 Screenshot Captor 4.29.0 (0)
  A Screenshot Captor képlopások kivitelezésére bevethető Free alkalmazás amivel pár kattintással elvégezhető a folyamat. Fotómegosztó […]