HoneyView Portable 5.5.1.6240

A HoneyView Portable egy rendkívül hasznos képnézegető és alapvető szerkesztési opciókat tartalmazó program. Ennek a Free alkalmazásnak az a különlegessége, hogy nem kell telepíteni, hordozható szoftverként üzemeltethető. Könnyen hozhatsz létre diavetítéseket, tud képeket konvertálni, rengeteg formátumot támogat, legyen az JPG, vagy PNG.

Ha képeid látványos, rendezett formájában való megtekintésére keresel egy olyan programot, amit nem kell installálni, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a HoneyView Portable megoldását.

Mint az előbbi leírásból is kiderül a beszerzett csomag tartalmát csak ki kell csomagolni és azonnal futtathatóvá válik akár egy USB eszközről is, magaddal viheted egy utazás erejéig.

Természetesen ha rendszeresen vennéd igénybe, napi rendszerességgel, akkor a HoneyView Portable installer változatban is elérhető.

A szoftver a funkcionalitását tekintve több mint egy hagyományos képnézegető szoftver, hisz, a vele megnyitott tartalmakon, fotókon alapvető szerkesztési feladatokat is tudsz eszközölni, ahol a legfontosabb manipulációs lehetőségek támogatottak. A HoneyView Portable képes integrálódni az operációs rendszered jobb egérgombos funkciójához, ahol előhívható a program néhány opciója, továbbá hozzárendelhető az általad rendszeresen kezelt képformátumokhoz. A szerkesztési lehetőségeket tekintve tud konvertálni képeket, azokat tudja forgatni, tükrözni, de ha nem szeretnél kézzel bajlódni ezekkel előre létrehozott profilokat is használhatsz amit effekt formájában kezdeményezhetsz. Van még egy igen hasznos szolgáltatása a HoneyView Portable szoftvernek, mégpedig az, hogy azon fotók amik tartalmaznak GPS adat információkat, képes azok készítési helyét megjeleníteni térképen.

Képek szerkesztésére használhatod még a TSR Watermark Image Software Portable megoldását, ami vízjelezéshez és számos speciális trükkhöz kiváló. Képnézegetőként az XnView Portable az egyik legjobb megoldás. Egyik általunk javasolt alternatívát sem kell telepíteni, hordozható szoftver.

A HoneyView Portable egy telepítés nélkül futtatható képnézegető, szerkesztő program, ami kis erőforrás mellett vehető igénybe, Magyar nyelven. Kezeli a GPS információkat is.

HoneyView Portable

HoneyView Portable összefoglaló:

 • Képnézegető alkalmazás
 • telepíthető változatban is elérhető
 • kis erőforrás
 • alapvető képszerkesztési módok
 • GPS adat támogatás
 • képkonvertáló
 • JPG, PNG támogatás
 • jobb egérgombos integráció
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.bandisoft.com/honeyview/
HoneyView Portable letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
HoneyView Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Faststone Image Viewer portable 7.82023-09-29 Faststone Image Viewer portable 7.8 (0)
  A Faststone Image Viewer portable Képszerkesztőt, nézegetőt, átméretezési, illetve konvertálási opciókat biztosító ingyenes, […]
 • HoneyView 5.51.62402023-09-13 HoneyView 5.51.6240 (0)
  A HoneyView egy általános feladatokat megvalósító képnézegető szoftver, ami alapvető képszerkesztési feladatokat is támogat. Ez a […]
 • Xlideit 1.0.181242018-10-24 Xlideit 1.0.18124 (0)
  A Xlideit egy különleges képkezelő alkalmazás, amivel a szóban forgó tartalmakat nem csak megtekintésére lehet felhasználni, hanem […]
 • Caesium 1.6.12013-08-23 Caesium 1.6.1 (0)
  A Caesium egy kép tömörítő alkalmazás aminek köszönhetően akár minőségromlás nélkül csökkenthetjük egy adott fotó méretét. Fogd és […]
 • jAlbum 33.32023-12-04 jAlbum 33.3 (0)
  A jAlbum nevű alkalmazás lehetővé teszi, hogy online fotóalbumokat hozzunk létre a számítógépünkön tárolt fotók, illetve videók […]