Fresh Diagnose 8.67

A szoftver segítségével igen részletes tájékoztatást kaphatunk a számítógépünket illetően. A Fresh Diagnose egyaránt információval szolgál a hardver illetve szoftveres jelenlétről.

Ha számítógépet vásároltunk esetleg használt volt, kétségtelenül informálódni szeretnénk arról hogy mit is kaptunk a pénzünkért.

Természetesen ettől több szituációban is hasznos lehet ha részletes mélyreható információk birtokába kerülünk gépünket illetően.

Az egyik leghasznosabb tools ami akár tesztelésre is bevethető.

Fresh Diagnose

 A program áttekintése:

 Rengeteg olyan információval szolgál a számunkra amit hasonló szoftverek esetén nem vagy csak részben érhető el.

 Maga a kezelőfelület kategorizált, rendezett stílusának köszönhetően a lehető legoptimálisabb a navigálás lehetősége.

 A kategóriák érintik a gép hardveres illetve szoftveres környezetét. Informálódhatunk a telepített alkalmazásokról, az installált frissítésekről, megtudhatjuk hogy mekkora az elérhető RAM mérete és abból mennyi van felhasználva. Merevlemezünk esetén a Fresh Diagnose igen mélyreható és pontos információkkal szolgál.

Áttekinthetjük azokat a folyamatokat amik automatikusan töltődnek be a Windows -al így akár egy gyanús folyamat is könnyedén kiszúrható, de akár optimalizálhatjuk a Boot időt ezek rendezésével. A letöltéshez regisztráció szükséges a linkelt oldalon.

Fresh Diagnose letöltés:

letoltes


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek