Fresh Diagnose 8.67

A szoftver segítségével igen részletes tájékoztatást kaphatunk a számítógépünket illetően. A Fresh Diagnose egyaránt információval szolgál a hardver illetve szoftveres jelenlétről.

Ha számítógépet vásároltunk esetleg használt volt, kétségtelenül informálódni szeretnénk arról hogy mit is kaptunk a pénzünkért.

Természetesen ettől több szituációban is hasznos lehet ha részletes mélyreható információk birtokába kerülünk gépünket illetően.

Az egyik leghasznosabb tools ami akár tesztelésre is bevethető.

Fresh Diagnose

 A program áttekintése:

 Rengeteg olyan információval szolgál a számunkra amit hasonló szoftverek esetén nem vagy csak részben érhető el.

 Maga a kezelőfelület kategorizált, rendezett stílusának köszönhetően a lehető legoptimálisabb a navigálás lehetősége.

 A kategóriák érintik a gép hardveres illetve szoftveres környezetét. Informálódhatunk a telepített alkalmazásokról, az installált frissítésekről, megtudhatjuk hogy mekkora az elérhető RAM mérete és abból mennyi van felhasználva. Merevlemezünk esetén a Fresh Diagnose igen mélyreható és pontos információkkal szolgál.

Áttekinthetjük azokat a folyamatokat amik automatikusan töltődnek be a Windows -al így akár egy gyanús folyamat is könnyedén kiszúrható, de akár optimalizálhatjuk a Boot időt ezek rendezésével. A letöltéshez regisztráció szükséges a linkelt oldalon.

Fresh Diagnose letöltés:

letoltes


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Video Downloader Portable 2.212015-06-28 Wise Video Downloader Portable 2.21 (0)
  A Wise Video Downloader Portable segítségével egyszerűen és gyorsan tölthetsz le videókat a legnépszerűbb megosztóportálokról, többek […]
 • Freez Screen Video Capture 1.22013-05-21 Freez Screen Video Capture 1.2 (0)
  A Freez Screen Video Capture egy könnyen kezelhető videó képlopó alkalmazás ami billentyűparanccsal is vezérelhető, ingyenes […]
 • Security Process Explorer 1.62013-08-21 Security Process Explorer 1.6 (0)
  A Security Process Explorer abban lehet a segítségedre, hogy fel tudj deríteni minden gyanús háttérfolyamatot ami a számítógépeden […]
 • RTL Most Androidra!2013-07-11 RTL Most Androidra! (1)
  Lemaradtál kedvenc műsorodról? Nézd vissza mobiloddal! Az sem probléma ha egy utazás közepén vagy, garantált lesz a számodra a […]
 • Chromodo Portable változat készítése…2015-08-20 Chromodo Portable változat készítése… (0)
  A Chromodo Portable változata sokkal rugalmasabb futtatási lehetőséget tesz lehetővé, megőrizve azokat az előnyös […]