Free ZIP Password Recovery 3.60.68

A Free ZIP Password Recovery abban az esetben lehet hasznos a számodra, ha korábban létrehoztál egy tömörített ZIP fájlt, azt jelszóval védted le, elfelejtetted a hozzá tartozó jelszót, vele néhány egyszerű lépésben vissza lehet azt szerezni. Free alkalmazásként használható.

Sokszor adott fájlok tárolása egyszerűbben valósítható meg ha azt tömörítjük, ha bizalmas adatokkal bíró tartalomról lenne szó sokan azt jelszóval védik le, az egyetlen probléma, ha elfelejtjük azt a jelszót amivel az archívum megnyitható. Ekkor válik hasznossá a Free ZIP Password Recovery nevű alkalmazás amivel ezeket a véletlenül törölt jelszavakat lehet visszaszerezni. Rengeteg speciális opciót biztosít a garantált eredmények biztosításához. Mint az alkalmazás neve is érzékelteti, ZIP fájlok esetén használható.

A Free ZIP Password Recovery letöltése után néhány lépésben telepíthető, aminek a végrehajtása után egy igen egyszerű, egyben minden fontosabb funkciót biztosító kezelőfelület fogad a szóban forgó feladat végrehajtásához.

A kérdéses fájlt több módszerrel is meg lehet a számára adni, vagy a program által biztosított beépített fájlkezelő szolgáltatással, vagy van egy sokkal egyszerűbb módszer, a felületére is húzható.

A Free ZIP Password Recovery néhány alapvetőbb beállítást is tartalmaz, ahol megadható a számára, hogy milyen karaktereket vegyen figyelembe, konfigurálható, hogy milyen mértékben terhelje le a számítógépet a futtatása során, ez inkább régebbi konfigurációjú számítógépek esetén lehet igen hasznos. ( Prioritás konfigurálási mód )

A Free ZIP Password Recovery támogatja, hogy a korábbi beállításokat el lehessen menteni, így a legközelebbi futtatásakor sokkal gyorsabban beüzemelhető.

Az alkalmazás sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik. A jelszavak visszaállításának az időintervalluma több tényező függvénye, függ a hosszúságától, alkalmazott karakterek változatosságától, illetve a számítógép teljesítményétől.

A program egyetlen negatívuma, hogy kizárólag ZIP fájlok esetén használható. Természetesen a fejlesztő termékei között található más fájlformátumokra is megoldás.

Fájlok jelszóval való levédésére, elrejtésére alkalmas program Wise Folder Hider amivel adott mappák tartalmát tudod hozzáférhetetlenné tenni az illetéktelen hozzáférésektől. Általánosabb korábban törölt adatok helyreállítására használhatod a 7-Data Recovery Suite megoldását, ami az egyik legszéleskörűbb megoldást biztosítja a saját kategóriájában.

A Free ZIP Password Recovery egy különleges segédprogram, amivel a könnyedén vissza tudod szerezni az általad korábban tömörített ZIP fájlokhoz tartozó jelszavakat, ha elfelejtetted. Ingyenesen használható.

Free ZIP Password Recovery

Free ZIP Password Recovery Összefoglaló:

 • ZIP fájlokhoz tartozó elfelejtett jelszavak visszaszerzéséhez
 • kiválasztható, hogy milyen karaktereket alkalmazzon
 • konfigurálható a prioritás
 • menthető beállítások
 • egyszerű használat
 • Modern felhasználói kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.krylack.com/free-zip-password-recovery/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free ZIP Password Recovery
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Buttercup 2.23.02023-11-29 Buttercup 2.23.0 (0)
  A Buttercup egy multiplatform tulajdonságokkal rendelkező jelszó menedzser program. A szoftverrel sokkal biztonságosabban, […]
 • NordPass 5.10.202023-11-29 NordPass 5.10.20 (0)
  A NordPass egy biztonságos jelszó menedzser program amivel kényelmesebb jelszó tárolás megvalósítása támogatott. A szoftverrel […]
 • RoboForm 9.5.5.52023-11-28 RoboForm 9.5.5.5 (0)
  A RoboForm egy professzionális jelszó és űrlap menedzser, segítségével automatizálhatod hétköznapi számítógépes tevékenységeidet. […]
 • File Recovery 1.24.0.242023-11-28 File Recovery 1.24.0.24 (0)
  A File Recovery ideális Free alkalmazás, hogy a véletlenül törölt fájlokat vissza tudd állítani. Képek, illetve letörölt ZIP […]
 • Password Safe 3.64.12023-11-25 Password Safe 3.64.1 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]