Free Screen Capture: ingyenes, remek képlopó alkalmazás ami képszerkesztő funkcióval is rendelkezik

Az ingyenes, remek, korszerű megtervezéssel rendelkező szoftver segítségével igen egyszerűen lehet képlopásokat készíteni az asztali tevékenységedről, ami szinte bármi lehet. A Free Screen Capture előnye, hogy rengeteg formátumban el lehet menteni a végeredményt, illetve képszerkesztő is felfedezhető azoknak akiknek szüksége van rá.

Ha ezt az ingyenes képlopó programot választod, abban az esetben arra sincs szükség, hogy külön képszerkesztő alkalmazást tölts le mivel az alapból tartalmazza. Funkcionálisan a legfontosabb szerkesztő eszközök állnak rendelkezésre, ilyen a fotók átméretezése is.

A képlopás nagyon egyszerűen végezhető el, szerencsére rengeteg módszer, illetve méretezés szerint. A Free Screen Capture indítását követően a tálcáról érhető el, onnan kezdeményezhető a képernyőmentés készítés. A fotó eltárolása előtt kiválasztható a formátum. Igaz a program funkcionálisan csak néhány alapvetőbb feladatot támogat, ettől függetlenül megéri használni mivel ingyenes, illetve tudásban rendelkezik azokkal a lehetőségekkel amivel akár üzleti felhasználás céljából lehet eredményeket elérni. A Free Screen Capture aktuális verziója innen érhető el. Egyéni méret, formátum, elrendezés szerinti használat jellemzi.

Free Screen Capture – Screenshot készítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Free Screen Capture: ingyenes, remek képlopó alkalmazás ami képszerkesztő funkcióval is rendelkezik
Szerző
Leírás
Ez a képlopó szoftver fotó szerkesztővel is rendelkezik. Free Screen Capture...

Kapcsolódó szoftverek