Free Auto Clicker: Automatikus egér kattintó alkalmazás

A szoftverrel egy igen különleges segédprogramot próbálhatsz ki, automatizálhatóak vele a rendszeresen végrehajtott egér kattintások, ezzel rengeteg időt, illetve energiát lehet nyerni. A Free Auto Clicker használata a kezdő felhasználókra orientál.

Játékok, vagy rendszeres ugyan olyan mozdulatokat igénylő munkafolyamatokhoz szükséges, teljesen ingyenes egér kattintó alkalmazás a Free Auto Clicker ami az egyik legkorszerűbb eszközkészletet biztosítja erre. A speciális helyi menü szoftver használatához csak egy gyors regisztráció szükséges ezután a program teljes értékűen, ingyenesen használható.

Automatikus egér kattintás egyszerűen…

A program fel tudja előre venni, majd egy fájlba el tudja menteni azt a mozdulat sort amit rendszeresen végre szeretnél hajtani, majd azt a számodra szükséges idő intervallumban el lehet indítani. Támogatja a helyi menü gomb kattintás jobb, bal, illetve a görgető funkciót, ezeket a használata előtt előre be lehet állítani. Ezekkel a lehetőségekkel talán az egyik legtámogatottabb egérgomb szoftvernek számít, sőt még ingyenes is egyben. A felhasználói felülete mint bármilyen hasonló alkalmazás esetén a megszokott beállításokat tartalmazza, így néhány perc alatt konfigurálható, majd munkára is fogható. Ha pont a Free Auto Clicker nevű alkalmazásra lenne szükséged, azt innen töltheted le.

Free Auto Clicker – Egér kattintó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Free Auto Clicker: Automatikus egér kattintó alkalmazás
Szerző
Leírás
Free Auto Clicker, ha egy ingyenes automatikus egér kattintó alkalmazásra van szükséged.

Kapcsolódó szoftverek