Firefox Download Tool 1.5.0.23

A Firefox Download Tool egy speciális letöltésvezérlő kliens alkalmazás, amivel egyszerűen és gyorsan be tudod szerezni a népszerű böngésző legújabb változatát, vagyis a Mozilla Firefox-ot. Nem igényel telepítést, hordozható szoftver. Free alkalmazás.

Kifejezetten azok számára lehet hasznos a Firefox Download Tool, akik a népszerű böngészőt Offline módban szeretnék letölteni, vagy esetleg egy régebbi változatára tartanak igényt. A szoftver letöltésvezérlőként funkcionál.

A Firefox Download Tool letöltése után az alkalmazást csak el kell indítani, nem igényel installálást, több gépen is futtatható. A használatához csak internet kapcsolatra van szükség.

A Firefox Download Tool megoldásának köszönhetően néhány egyszerű lépésben be tudod szerezni a népszerű böngésző Offilne telepítőkészletét, szinte bármilyen operációs rendszeren alkalmazható, sőt az azokra való kompatibilitási problémák sem okoznak problémát.

A Firefox Download Tool használata nagyon egyszerű, az alkalmazás indítása után egy nagyon egyszerű kezelőfelületen választhatod ki hogy melyik verzióra tartasz igényt, ez természetesen lehet a legújabb Mozilla Firefox is.

Az alkalmazás azt is támogatja, hogy honosított változatot válassz, illetve megadd a számára hogy 32, vagy 64 Bites változatot szeretnél e futtatni a későbbiekben.

Az alapvető konfiguráció végrehajtása után a Start parancs kiadása után csak annyit kell tenned, hogy megadod a számára hogy hová mentse el a letöltendő fájlt, az így lementett telepítőkészletet már csak installálni kell.

Az alkalmazás semmilyen extra konfigurációt nem igényel, az egyszerű áttekinthető megtervezésének köszönhetőek kezdők számára is javasolt a használata.

Az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, csak Angol nyelven futtatható.

Letöltésvezérlőként használható segédalkalmazás még az igen népszerű Free Download Manager amit szinte bármilyen tartalom esetén fel lehet használni. Videók lementésére az egyik leghatékonyabb kliens szoftver a VSO Downloader amit szintén ingyenesen használhatsz.

A Firefox Download Tool egy különleges letöltésvezérlő alkalmazás, amivel le tudod tölteni a Mozilla Firefox legújabb kiadásának Offline telepítőkészletét. Nem igényel installálást, nagyon egyszerű használni. Mindenképp érdemes kipróbálni.

Firefox Download Tool

Firefox Download Tool összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Firefox Download Tool
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Windows 10 ISO Download Tool 1.2.1.122021-10-07 Windows 10 ISO Download Tool 1.2.1.12 (0)
  A Windows 10 ISO Download Tool egy teljesen szabadon kipróbálható letöltésvezérlő szoftver, amivel be tudod szerezni a Microsoft […]
 • Free Music & Video Downloader 2.462020-10-11 Free Music & Video Downloader 2.46 (0)
  A Free Music & Video Downloader egy könnyen használható videók, illetve zenék keresésére és letöltésre alkalmas program. Az alábbi […]
 • Free Download Manager Portable 3.9.7 Build 16272016-04-01 Free Download Manager Portable 3.9.7 Build 1627 (0)
  A Free Download Manager Portable egy igen széleskörűen használható letöltésvezérlő program, ami szinte bármilyen tartalom esetén […]
 • Free Download Manager Lite Portable 3.9.4 Build 14722014-05-10 Free Download Manager Lite Portable 3.9.4 Build 1472 (0)
  A Free Download Manager Lite Portable egy hordozható letöltésvezérlő alkalmazás amivel ISO fájlokat is szakadás mentesen tudsz […]
 • Q-Dir Portable 9.962021-10-26 Q-Dir Portable 9.96 (0)
  A Q-Dir Portable többpaneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat. […]