Blog

Filmlejátszáshoz szükséges funkciók széles választékát tartalmazza a Xelitan Video Player

A szoftver akár a multimédiás tartalmak tulajdonságaiba is betekintést nyújt, Audió tartalmakat, Videókat, illetve Stream YouTube Videókat tudunk lejátszani, paraméterei Videószűrőkkel manipulálhatóak. A számítógépen elérhető Videó, illetve zenei tartalmak lejátszási listákhoz is felhasználhatóak. 4K, UltraHD Videókhoz is nagyszerű a Xelitan Video Player, a képlopó funkció csak egy része a szolgáltatásainak.

Akik egy konkrét Videó, illetve Audió Kodek formátumhoz keresnek egy ingyenes Multimédiás programot a Xelitan Video Player akár korlátlan fájlformátumot meg tud nyitni, beépített Kodekekkel futtatható. MOV, OGG, 3GP, MP4, WAV, MKV, MP3, M4A, WEBM, MIDI, AVI formátumokat játszhatunk le. A programmal a Videók képarányát is módosíthatjuk akár a tartalmakat teljes képernyős módban is le tudjuk játszani. A Videó, Zoom funkcióval a tartalmakra rá is nagyíthatunk. Az alkalmazással akár Stream adatfolyamokat is lejátszhatunk, Audió tartalmak, illetve Videók hivatkozásait is megnyithatjuk, tökéletes YouTube Videók megtekintéséhez.

A Videóink Specifikációit is megtekinthetjük

A Video Info funkciójánál a tartalmaink felbontását, hosszát, az FPS értékeit, az Audió, illetve Videó Kodek paramétereit is megtekinthetjük. Számos egyéni szolgáltatást biztosít, filmfeliratokat is meg tudunk a Videóinkhoz nyitni, FullHD, 4K, UltraHD felbontással elérhető tartalmakat az eredeti minőségben játszhatjuk le.

A csekély hardveres erőforrás kihasználtsági értékekkel futtatható Xelitan Video Player installálható, illetve hordozható kiadásban szerezhető be ami kiválóan passzol Videók, illetve Videó tartalmak lejátszási feladataihoz.

Xelitan Video Player – Videólejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Filmlejátszáshoz szükséges funkciók széles választékát tartalmazza a Xelitan Video Player
Szerző
Leírás
Videószűrő, illetve képlopó funkciókkal tudjuk a multimédiás tartalmakat lejátszani a Xelitan Video Player megoldásával.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá