F-Secure KEY 4.6.101

Az F-Secure KEY segítségével sokkal kényelmesebben és biztonságosabban tárolhatod jelszavaidat. Ahhoz, hogy megfelelő erősségű jelszót tudj készíteni, erre egy jelszógenerátort is biztosít. Nagyon egyszerű használni, ráadásul Magyar nyelvi támogatással rendelkezik. Profi jelszómenedzser.

Ha rengeteg olyan oldalt látogatsz ahol regisztráltál is, szeretnéd sokkal egyszerűbben tárolni az azokhoz tartozó jelszavakat, belépőazonosítókat, akkor erre itt egy igen hatékony jelszómenedzser program az F-Secure KEY.

A szoftver rengeteg hasznos szolgáltatást biztosít annak az érdekében, hogy maximálisan ki lehessen használni azt amire eredetileg lett tervezve, vagyis a jelszavak tárolása.

Az F-Secure KEY letöltése és telepítése után az első és legfontosabb lépés, hogy egy mesterjelszót kell a számára megadni, ezzel lehet kivédeni, hogy csak mi tudjunk azokhoz hozzáférni. Természetesen már itt igénybe vehető a jelszógenerátor funkciója, amivel sokkal nehezebben kitalálható jelszavakat lehet készíteni, akár véletlenszerű karakterek felhasználásával. Elérhető mobilos változata is.

Az F-Secure KEY nagyon egyszerűen használható, Magyar nyelven is tud, így könnyebb navigálni. A képernyőzárolás funkciója gondoskodik arról, hogy a véletlenül bekapcsolt számítógépen futó F-Secure KEY-ből ne lehessen kinyerni illetéktelenek számára jelszavakat.

A szoftver egyszerűen és gyorsan teszi lehetővé, hogy más korábban használt jelszómenedzser által kezelt adatokat importálni lehessen vele, vagy akár azokról mentéseket is lehet készíteni egy későbbi időpontra. Itt támogatja a KeePass, LastPass, Password Safe, és még néhány ismertebb a feladatra optimalizált programot.

Létre lehet vele hozni egy úgynevezett helyreállítási kódot is, amivel az esetlegesen elvesztett mester jelszót lehet pótolni. A végeredményt, egy QR kód formájában lehet elmenteni, szükség esetén importálni.

Az F-Secure KEY ingyenes használata esetén néhány funkciójához nem lehet hozzáférni, többek között nincs arra mód, hogy több eszközt is csatlakoztatni lehessen.

Alternatív megfelelőjeként használhatod a RoboForm esetleg a SafeInCloud megoldását.

Az F-Secure KEY egy professzionális jelszó menedzser alkalmazás, amivel biztonságosabban tárolhatod a jelszavaidat. Az egyszerű használatról a Magyar nyelvi támogatás gondoskodik, jelszógenerátort is tartalmaz.

F-Secure KEY

F-Secure KEY összefoglaló:

 • Jelszómenedzser alkalmazás
 • jelszógenerátort is tartalmaz
 • egyszerű, áttekinthető kezelőfelület
 • könnyű használat
 • importálás, illetve exportálási lehetőségek
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.f-secure.com/en/web/home_global/key

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
F-Secure KEY
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,99 EUR DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • F-Secure KEY Android 4.1.7 – Jelszókezelő2016-02-27 F-Secure KEY Android 4.1.7 – Jelszókezelő (0)
  Az F-Secure KEY Android változatával sokkal kényelmesebben, nem utolsósorban biztonságosabban tárolhatod mobilodon a jelszavaidat. Ez […]
 • Enpass 5.6.02017-09-15 Enpass 5.6.0 (0)
  Az Enpass egy profi jelszómenedzser alkalmazás, amivel sokkal átláthatóbban tudod azokat elmenteni a számítógépeden. Szinte az összes […]
 • F-Secure Antivirus 20132013-09-11 F-Secure Antivirus 2013 (0)
   Az F-Secure Antivirus segítségével megvédheted a számítógépedet a trójai, malware és egyéb veszélyes fenyegetésektől. Ha nem […]
 • KeePass 2.312016-01-13 KeePass 2.31 (0)
  A KeePass egy professzionális jelszómenedzser, amivel kényelmesen és biztonságosan tudod eltárolni a számítógépeden a belépésekre […]
 • Alternate Password DB 2.4902017-10-06 Alternate Password DB 2.490 (0)
  Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a […]