KEY - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

KEY

 • A McAfee True Key sokkal kényelmesebbé teszi a számodra, hogy egyszerűbben tudd kezelni a jelszavaidat, azt eltárolni biztonságosan. A jelszó széf program teljesen automatikusan be tud léptetni azokra az oldalara ahová regisztráltál. Jelszó generálóval. Magyar nyelven használható.

  McAfee True Key 6.1.364.1

  A McAfee True Key sokkal kényelmesebbé teszi a számodra, hogy egyszerűbben tudd kezelni a jelszavaidat, azt eltárolni biztonságosan. A jelszó széf program teljesen automatikusan be tud léptetni azokra az oldalara ahová regisztráltál. Jelszó generálóval. Magyar nyelven használható.

  olvasd tovább...

 • Az F-Secure KEY segítségével sokkal kényelmesebben és biztonságosabban tárolhatod jelszavaidat. Ahhoz, hogy megfelelő erősségű jelszót tudj készíteni, erre egy jelszógenerátort is biztosít. Nagyon egyszerű használni, ráadásul Magyar nyelvi támogatással rendelkezik. Profi jelszómenedzser.

  F-Secure KEY 4.8.110

  Az F-Secure KEY segítségével sokkal kényelmesebben és biztonságosabban tárolhatod jelszavaidat. Ahhoz, hogy megfelelő erősségű jelszót tudj készíteni, erre egy jelszógenerátort is biztosít. Nagyon egyszerű használni, ráadásul Magyar nyelvi támogatással rendelkezik. Profi jelszómenedzser.

  olvasd tovább...

 • Az F-Secure KEY Android változatával sokkal kényelmesebben, nem utolsósorban biztonságosabban tárolhatod mobilodon a jelszavaidat. Ez a Free alkalmazás tud Magyar nyelven is. Jelszó generálót is tartalmaz.

  F-Secure KEY Android 4.1.7 – Jelszókezelő

  Az F-Secure KEY Android változatával sokkal kényelmesebben, nem utolsósorban biztonságosabban tárolhatod mobilodon a jelszavaidat. Ez a Free alkalmazás tud Magyar nyelven is. Jelszó generálót is tartalmaz.

  olvasd tovább...

 • Az EvoKeys nevű Free alkalmazással, billentyűkombinációkkal vezérelheted a számítógépedet. Vele hozzáférhetsz mappákhoz, újraindíthatod a gépedet, de akár szoftvereidet is el tudod indítani.

  EvoKeys 0.2 Build 703

  Az EvoKeys nevű Free alkalmazással, billentyűkombinációkkal vezérelheted a számítógépedet. Vele hozzáférhetsz mappákhoz, újraindíthatod a gépedet, de akár szoftvereidet is el tudod indítani.

  olvasd tovább...