Blog

DVD lemezek Rippelése a StaxRip Videó konvertálóval

Multimédiás tartalmak szerkesztési feladataihoz ideális a StaxRip akár szkriptalapon lehet videófeldolgozási feladatokat futtatni. A programmal makrókat hozhatunk létre a multimédiás tartalmak szerkesztéséhez, parancssorosan is futtatható, fájlokat is konvertálhatunk. Nem kell installálni, DVD adathordozókon elérhető multimédiás tartalmak számítógépre történő Rippelési feladataihoz egy kiváló szoftver.

Akár kötegelt Videó szerkesztési feladatokhoz is hatékony amivel a fájljaink paramétereit is módosíthatjuk, a multimédiás tartalmakat Rippelhetjük, vághatjuk, konvertálhatjuk. A szoftverrel MKV, AVI, MP4, XVID, WEBM, H.265, H.264, VP9, AC3, MP3, OPUS, AAC, DTS, VORBIS, FLAC, kodek formátumra tudjuk konvertálni az Audió, illetve Videó fájlokat. A DVD lemezen elérhető fájlok jellemzőit is szerkeszthetjük, a fényerőt, illetve a kontrasztot is meg tudjuk változtatni.

Blu-ray DVD lemezek Rippelése

A program akár Blu-ray adathordozókhoz is hatékony amivel csoportosan nyithatjuk meg a fájlokat a tartalmak kimeneti formátumának a szerkesztéséhez, Rippeléshez. A Videók alapértelmezett nyelvét is kiválaszthatjuk, a több sávval elérhető multimédiás tartalmaknál beállíthatjuk, hogy melyik Audió, illetve Videó forrás szükséges a projektjeinkhez. Az alkalmazás rengeteg speciális funkciót biztosít amivel akár parancssorosan is szerkeszthetjük a multimédiás tartalmainkat, makrókat hozhatunk létre a fájlok szerkesztési feladataihoz. A szoftverrel a multimédiás tartalmak módosításához elérhető konfigurációt egy profilban tárolhatjuk el, amivel sokkal egyszerűbben tudjuk azokat megnyitni a fájlok csoportos szerkesztési feladataihoz.

Egy videóvágó funkcióval futtatható ingyenes Rippelő program a StaxRip amihez akár makrókat hozhatunk létre a multimédiás tartalmaink szerkesztési feladataihoz. A CD/DVD Rippelő program innen érhető el.

StaxRip – Rippelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
DVD lemezek Rippelése a StaxRip Videó konvertálóval
Szerző
Leírás
Makrókkal is futtatható konvertáló program a StaxRip, multimédiás tartalmak Rippelési feladataihoz kiváló amivel a fájljaink fényerejét, illetve kontrasztját is módosíthatjuk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá