Zene átnevező program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Zene átnevező program

 • Az Inviska Rename egy különleges fájlkezelő szoftver amivel a PC-n található tartalmak, fájlok nevezhetőek át. A Free alkalmazás egy ID3 tag szerkesztőt is tartalmaz amivel zenei tartalmakat lehet kezelni. A felhasználói felülete paneles elrendezéssel lett megtervezve, kedvencek funkcióval a rendszeresen navigált helyekhez. Kötegelt fájlkezelési feladatokhoz hozták létre.

  Inviska Rename 12.0

  Az Inviska Rename egy különleges fájlkezelő szoftver amivel a PC-n található tartalmak, fájlok nevezhetőek át. A Free alkalmazás egy ID3 tag szerkesztőt is tartalmaz amivel zenei tartalmakat lehet kezelni. A felhasználói felülete paneles elrendezéssel lett megtervezve, kedvencek funkcióval a rendszeresen navigált helyekhez. Kötegelt fájlkezelési feladatokhoz hozták létre.

  olvasd tovább...

 • Az Inviska Rename Portable megoldásával zenei fájlok esetén lehet több népszerű fájlkezelési, katalogizálási feladatot elvégezni. Az alábbi kiadás nem igényel telepítést. A Free alkalmazásban felfedezhető még ID3 tag kezelő, fájl átnevező, paneles felülettel rendelkező fájlkezelő funkció.

  Inviska Rename Portable 12.0

  Az Inviska Rename Portable megoldásával zenei fájlok esetén lehet több népszerű fájlkezelési, katalogizálási feladatot elvégezni. Az alábbi kiadás nem igényel telepítést. A Free alkalmazásban felfedezhető még ID3 tag kezelő, fájl átnevező, paneles felülettel rendelkező fájlkezelő funkció.

  olvasd tovább...